top of page

Før kamp: Milan-Hellas Verona


 Milan er store favoritter når desperate Hellas Verona kommer til San Siro.


Hvor: San Siro, Milano

Når: Lørdag 5. mai 2018 kl. 18.00 norsk tid

TV: Viasport 2

Jakter topp 6

Med en skrekkelig periode fra slutten av mars til slutten av april forsvant alt håp om spill i Champions League for Gennaro Gattuso og Milan. Med 3 kamper igjen må man istedet konsentrere seg om å komme seg opp på sjetteplass om ikke Atalanta igjen skal havne foran Milan på tabellen. Det er kun et poeng opp, men bak lurer både Fiorentina og Sampdoria. Fordelen for Milan er at de skal møte Juventus i Coppa Italia. Dersom de vinner cupfinalen er plassen i Europa League sikret. Om det skulle bli tap holder det med en syvendeplass i serien. Det verst tenkelige scenarioet er dermed at Fiorentina og/eller Sampdoria går forbi i sesonginnledningen, samtidig som Juventus vinner cupen. Da spilles neste sesong uten Milan i Europa.

Kampen mot Hellas Verona bør på mange måter vekke noen minner fra 2017. Før jul vant Milan enkelt 3-0 hjemme i cupen, men kun 4 dager senere var det eslene som kunne juble for seier med samme sifre i en kamp hvor Milan styrte alt, men ble kontret i senk.

På skadefronten er det ikke noe nytt å melde om. Conti og Biglia er ute, men Romagnoli nærmer seg et comeback og kan være med her.

På kanten av stupet

Eslene fra Verona var tilbake i den øverste divisjonen før denne sesongen, og etter en tøff start klatret de over streken med en rekke gode resultater i november og desember. De slo blant annet Milan 3.0 på eget gress. Deretter ventet syv tap på de 8 neste kampene. Håpet ble tent med seire over Torino og byrival Chievo, men med en seier og syv tap på de 8 siste seriekampene er det kun en tynn teori som kan gi dem spill i Serie A neste sesong. Før de tre siste oppgjørene er det 7 poeng opp til trygg plass og i tillegg til helgens oppgjør mot Milan venter nedrykkstruede Udinese (H) og serieleder Juventus (B).

Hellas Verona har stått støtt med sin manager Fabio Pecchia gjennom hele sesongen, og italieneren har ikke de store utfordringene med å ta ut laget. Boldor, Kean og Bianchetti er alle usikre, men kan bli klare.

Tidligere Milan-spillere:

Gian Filippo Felicioli (på lån fra Milan), Marco Fossati, , Alessio Cerci og Ferdinando Coppola.

 Tidligere Verona-spillere:

Ingen i dagens Milan-tropp har tidligere representert Verona.

Spillere som har representert begge klubbene:

Massimo Oddo, Alberto Gilardino, Massimo Donati, Urby Emanuelson, Giampaolo Pazzini, Antonio Cassano, Michelangelo Albertazzi og Martin Laursen.

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

17.12.17 Verona-Milan 3-0

25.04.16 Verona-Milan 2-1

13.12.15 Milan-Verona 1-1

07.03.15 Milan-Verona 2-2

19.10.14 Verona-Milan 1-3

Forventede lagoppstillinger:

Milan (4-3-3) :

G.Donnarumma; Calabria, Bonucci, Zapata, Rodriguez; Kessié, Locatelli, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Hellas Verona (4-3-3):

Nicolas; Ferrari, Caracciolo, Vukovic, Souprayen; Romulo, Danzi, Zuculini; Fares, Cerci, Verde

Odds fra Betsson

H: 1.12 U: 8.45 B: 22.00

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page