top of page

før kamp: milan-frosinone

Oppdatert: 2. des. 2023


Det var mange bøyde hoder i Milangarderoben på onsdag etter tapet mot Dortmund. Klarer Pioli å omforme frustrasjonen til revansjelyst, så bør morgendagens kamp mot Frosinone bli grei skuring. Henger den mørke skyen fortsatt over San Siro, så spørs det om ikke min mørke profeti før sesongsstart snart blir virkelighet.


Frosinone er ingen kasteball. Med mye ungdommelig pågangsmot og en uredd mentalitet har de overrasket mange denne sesongen. Strategien med å låne talenter fra Juve og Real Madrid har fungert godt, og de ligger fint plassert midt på tabellen. Det er kanskje Juves unge argentiner med den fine venstrefoten - Matthias Soulé - som har imponert aller mest. Får han muligheten er han treffsikker.


Det som likevel gir meg troen på seier i morgen er at laget til Eusebio de Fransesco, i motsetning til et visst svarthvitt lag fra Øst-Italia, står for et ganske åpent spill, hvor sjanser byr seg begge veier. Men Milan må også utnytte sjansene, og vise at kvalitet virkelig går foran ungdommelig energi.


Strekkskaden til Malik Thiaw er imidlertid et stort problem. Med både Kjær, Pellegrino og Kalulu ute må Pioli ned i Primaverastallen for å løse midtforsvarsfloka. Sannsynligheten er stor for at Jan-Carlo Simic får sin Serie A-debut - en gutt med mye grinta, ganske bra føtter, men til tider litt vaklende posisjoneringsspill. Og det blir nok heller ikke siste gangen vi får se ham, for det er bare en hanglende gammel danske som vil være i nærheten av å starte i overskuelig fremtid.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Simic - Tomori - Theo

Krunic

RLC - Musah

Chuku - Jovic - Pulisic


Tips: 2-1


Forza Milan!

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page