top of page

Før kamp: Milan-Frosinone


Milan kan legge press på Atalanta i kampen om topp 4.

Hvor: San Siro, Milano

Når: Søndag 19. mai kl.  norsk tid

TV: Strive Sport

Håpet lever

Milan fikk kjørt seg i andreomgangen mot Fiorentina, men Gattuso sine gutter tok med seg alle tre poengene hjem fra Firenze. Atalanta møter Juventus borte senere samme kveld, og Milan kan derfor legge press på de blåkledde fra Bergamo. Atalanta er nødt til å reise seg etter finaletapet mot Lazio på onsdag (0-2).

Hjemme på San Siro er Milan i ferd med å legge en ganske skuffende sesong bak seg, til tross for at de har en av de beste statistikkene i ligaen (11-4-3).  Det har blitt uavgjort mot Torino, Udinese, Napoli og Atalanta, mens Fiorentina, Inter og Juventus hadde meg seg alle tre poengene i bagasjen da de forlot arenaen. En seier mot Frosinone vil neppe være nok til å rette opp det inntrykket, men tre poeng er helt nødvendig dersom drømmen om Champions League skal leve videre. I den forrige hjemmekampen ble Bologna beseiret.

Til dette oppgjøret må Rino fremdeles klare seg uten Caldara, Strinic, Calabria, Bonaventura (alle skadet) og Paqueta (suspendert).

Tilbake til Serie B

Som i 2015/16 blir det med en sesong på øverste nivå for Frosinone, som har 12 poeng opp til trygg grunn og dermed ingen mulighet til å overleve med kun to serierunder igjen å spille. Etter en forferdelig høstsesong, som endte med at Moreno Longo måtte ta sin hatt å gå, gjorde gode resultater på tampen av 2018 og inn i det nye året at det gikk an å håpe på fornyet kontrakt. De tok blant annet poeng mot Milan og slo Sampdoria borte, men de siste 13 kampene har gitt minimalt med poeng (2-2-9). Sist tapte de 1-3 hjemme mot Udinese.

På fremmed gress har faktisk Frosinone vært relativt gode, og står med 4-4-10 før sesongens siste bortekamp. De står med to fattige tap på de åtte siste (3-2-2), og sist ble det ett poeng mot Sassuolo etter at de gav bort en 0-2 ledelse etter hvilen.

Til denne kampen må Baroni klare seg uten Viviani og Salamon (begge skadet).

Tidligere Milan-spillere:

Ingen spillere i dagens Frosinone-tropp har tidligere representert Milan.

 Tidligere Frosinone-spillere:

Ingen spillere i dagens Milan-tropp har tidligere representert Frosinone.

Spillere som har representert begge klubbene:

Ingen spillere har tidligere vært innom begge klubbene.

Siste møter mellom lagene i Serie A:

26.12.18 Frosinone-Milan 0-0

01.05.16 Milan-Frosinone 3-3

20.12.15 Frosinone-Milan 2-4

Forventede lagoppstillinger:

Milan (4-3-3):

Donnarumma; Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Calhanoglu; Suso, Piatek, Borini

Frosinone (3-5-2):

Sportiello; Goldaniga, Ariaudo, Brighenti; Casseta, Zampano, Maiello, Valzania, Beghetto; Ciano, Pinamonti

Odds fra Betsson:

H: 1.13 U: 8.25 B: 17.75

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page