top of page

før kamp: Milan-dortmund


Kveldens kamp mot Dortmund er sesongens første "must win" for Milan. Uten seier er avansement til sluttspillet i CL bortimot umulig. Som ventet, er Milans gruppe den jevneste i årets CL, og den er fortsatt vidåpen. Noe overraskende er det imidlertid at Dortmund er gruppeleder, særlig ettersom Milan burde ha slått dem såpass greit i Tyskland. Det forteller oss både at kveldens oppgave ikke blir lett, men heller ikke uløselig.


Milan fortsetter etter alt å dømme med 4-2-3-1 formasjonen som Pioli virker til å ha gått tilbake til i de seneste oppgjørene. Det mest spennende i kveld er hvordan offensiven fungerer uten Leao. Mot Fiorentina var han savnet, og det var tydelig at Pulisic ikke har toppnivået til portugiseren. Samtidig kan det muligens være at det gjør Milan noe mer uforutsigbare i måten de angriper på, og at Theo Hernandez kanskje får mer rom å gå i. Mål må det bli, koste hva det koste vil.


Milan tyngste skadefravær er uten tvil Rafael Leao. Sammen med Noah Okafor, Simon Kjær, Marco Sportiello, Pierre Kalulu, og Marco Pellegrino tar de plass på tribunen i kveld. Antatt startoppstilling blir da som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Reijnders - Krunic

Chuku - RLC - Pulisic

Giroud


Tips: 2-1


Forza Milan!

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page