top of page

Før kamp: Milan-Chievo


Det er tett mellom kampene, og allerede onsdag kommer Chievo på besøk for et nytt oppgjør hjemme på San Siro. Lagene er naboer på tabellen, men det er liten tvil om at vertene er favoritter og forventer tre nye poeng. 

Hvor: San Siro, Milano

Når: Onsdag 28.10.15 kl. 20.45 norsk tid

TV: Viasat viser ikke denne kampen direkte

Svak formkurve

Gjestene fra Verona er inne i en fryktelig tung periode, og har kun en seier på de siste syv seriekampene, og de to siste har endt med tap. På bortebane har de ikke vunnet siden seriestarten mot Empoli. Totalt har gultrøyene 3-3-3 så langt, og ligger på ellevte plass, et fattig poeng bak Milan.

På bedringens vei

Milan tok en etterlengtet seier mot Sassuolo i helgen, og trenger virkelig alle tre poengene mot Chievo for å komme nærmere den viktige tredjeplassen på tabellen. Kun fire seiere på de første ni kampene er ikke godt nok for den gamle storklubben. Noen spillere imponerte mer enn andre, og Mihajlovic må finne den riktige balansen på midtbanen sin, og om Bertolacci har vært i fysisk bedring etter helgens kamp er det lov å håpe på at han kan gå inn fra start på onsdag.

Full kontroll

Helt siden Chievo Verona var tilbake i Serie A foran sesongen 08/09, har de til gode å ta på poeng mot Milan på San Siro. Syv strake seire har det blitt for hjemmelaget, og målforskjellen på disse oppgjørene er overbevisende 19-2 i favør hjemmelaget.

Montolivo før kampen

Lagkapteinen stilte på den vanlige pressekonferansen sammen med trener Mihajlovic og vise-kaptein Nigel De Jong, og mimret tilbake på gode minner i oppgjørene mot Chievo.

” Jeg scoret mitt første mål for Milan mot Chievo på San Siro. Vi er skuffet over resultatene så langt, og forstår supporternes frustrasjon. Vi er uansett nødt til å takke fansen, for de støtter oss alltid hundre prosent.”

Se opp for:

Alberto Paloschi. Spissen er en gammel kjenning for alle som har fulgt Milan, men fikk aldri en skikkelig sjanse på førstelaget. Den nå 25 år gamle angriperen gikk gradene i klubben, og scoret også i Serie A-debuten tilbake i 2008. Samme år forlot han Milanello, og etter opphold i Parma og Genoa kom han til Chievo i 2011. Der har Paloschi nettet over 30 ganger i serien, og er Chievos toppscorer med fire mål så langt denne sesongen. Milans midtstoppere må holde et ekstra øye til italieneren onsdag kveld.

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

28.02.15 Chievo-Milan 0-0

04.10.14 Milan-Chievo 2-0

29.03.14 Milan-Chievo 3-0

10.11.13 Chievo-Milan 0-0

30.03.13 Chievo-Milan 0-1

Antatte endringer fra forrige serierunde

Det er ikke ventet de helt store endringer foran denne kampen. Mihajlovic har antydet at Donnarumma for øyeblikket er bedre enn Lopez, og at unggutten følgelig får fornyet tillitt mellom stengene. Bertolacci gjorde et godt innhopp sist, og om han er fysisk klar går han antagelig inn i førsteelleveren på bekostning av Andrea Poli.

Forventede lagoppstillinger:

Milan (4-3-3)

Donnarumma, Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Cerci, Bacca, Bonaventura

Chievo (4-4-2)

Bizzarri; Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi; Castro, Rigoni, Pinzi, Pepe; Paloschi, Meggiorini

Odds fra norsk tipping:

H: 1.65 , U: 3.30, B: 4.40

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page