Før kamp: Milan – CagliariSIT2_big

Milan tar i mot Cagliari til lørdagskamp på San Siro. Etter en fantastisk start mot Fiorentina sist mandag, endte det likevel med tap. Curva Sud skal være så lei situasjonen i Milan at de planlegger en protest før kveldens oppgjør.

Hvor: San Siro, Milano Når: Lørdag 21.3.15 kl. 20.45 TV: CMore Fotball

Milan har vunnet de ti siste hjemmekampene mot Cagliari i alle konkurranser. Og hvis man kombinerer det med at Cagliari ikke har vunnet noen av sine siste 8 bortekamper i Serie A, ser kampen overkommelig ut for Rossoneri.

Milan

CagliariFiorentina 2-1 MilanCagliari 1-1 EmpoliMilan 2-2 Hellas VeronaSampdoria 2-0 CagliariChievo 0-0 MilanCagliari 1-2 Hellas VeronaMilan 2–0 CesenaCagliari 1-2 InterMilan 1-1 EmpoliTorino 1-1 Cagliari

Protest Curva Sud har sluppet en pressemelding der de sier at der er slutt på deres tålmodighet, og at de oppfordrer fansen til å holde seg unna San Siro i kveld.

Målet foran sesongen var en Champions League-plass, men med fasit i hånda kan vi si det ikke har gått som planlagt. Det har lenge vært misnøye til ledelsen, og nå ser det ut til at supporterne vil vise sin frustrasjon. Manglende investeringer på overgangsmarkedet og «gammeldags» tankegang fra ledelsen, samt mildt sagt dårlige prestasjoner er grunnene til demonstrasjonen.

Skader Milan skadeliste er like lang som et vondt år. Mattia De Sciglio, Cristian Zapata, Stephan El Shaarawy, Hachim Mastour, Cristian Zaccardo, Adil Rami, Sulley Ali Muntari og Riccardo Montolivo må alle se kampen fra sidelinja.

På den positive siden er de Jong tilbake og ser ut til å få starte med Poli og Bonaventura på midtbanen.

Mulig lagoppstilling Det er ventet at Inzaghi går tilbake til den samme formasjonen han begynte sesongen med, nemlig 4-3-3. Milan (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Paletta, Mexes, Antonelli; Poli, de Jong, Bonaventura; Menez, Destro, Cerci.

Cagliari (4-3-3): Brkic; Balzano, Ceppitelli, Diakite, Avelar; Ekdal, Crisetig, Conti; Farias, Sau, M’Poku.

Odds fra Norsk Tipping:

H: 1,70 U: 3,35 B: 4,00

0 visninger0 kommentarer