top of page

før kamp: Milan-bologna


Pioli mot Motta - det er det morgendagen handler om. Milans nåværende trener mot det som kanskje blir den nye fra høsten av. Gode kilder melder iallefall om at Bolognas trener står høyt oppe på Milanledelsens ønskeliste for neste år. Sammen med mirakelmannen Sartori har han virkelig tatt Bologna til nye høyder i år. Selv med en liten formdipp nå etter jul, henger de med i kampen om CL-plass til neste år. I morgen skal de forsøke å gjøre som de gjorde mot Inter tidligere i høst, nemlig å stjele med seg poeng fra San Siro. Måtte de mislykkes spektakulært.


Poengfangsten for Milans del har vært god etter nyttår. Men laget imponerer lite i selve spillet, og det er bare mentalitet og kvalitet i enkeltaksjoner som gjør at vi skraper med oss poeng om dagen, og såvidt henger med i kjølvannet av et Inter og Juve i full gallopp.


Skadesituasjonen er omtrent som før. Thiaw, Tomori, og Kalulu er ute med langtidsskader. Marco Pellegrino er rett nok tilbake i troppen, men ingen forventer at han starter. Det gjør heller ikke Ismael Bennacer, som kom halvskadet tilbake fra et mislykket Afrikamesterskap med Algerie. Startoppstillingen blir derfor den samme som mot Udinese:


Maignan

Calabria - Kjær - Gabbia - Theo

Reijnders - Adli

Pulisic - RLC - Leao

Giroud


Tips: 2-1


Forza Milan!

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page