top of page

Før kamp: Milan-Benevento


Milan bør være revansjelystne når de får besøk av tabelljumboen. 

Hvor: San Siro, Milano

Når: lørdag 21. april 2018 klokken 20.45 norsk tid

TV: Viasport 2

Flere jager bak

Det første oppgjøret mot Benevento var Gattuso sin debut og det endte som alle husker med poengdeling etter at deres målvakt headet inn 2-2 flere minutter på overtid. Siden den gang har både den uerfarne manageren og laget vist seg fra en bedre side og meldte seg faktisk på i kampen om Champions League, men etter fem strake kamper uten seier i innspurten er det nå utelukket. Det er hele 10 poeng opp til Romg og Lazio, og undertegnede spiser gladelig en valgfri hatt dersom Milan spiller i Europa onsdag kveld til høsten. Selv om en klubb som Milan alltid skal se oppover, bør Gattuso også kikke seg over skulderen. For mens han har ledet Milan til fire poeng av femten mulige på de fem siste, har både Atalanta, Fiorentina og Sampdoria listet seg opp i ryggen og er kun hhv. ett og to poeng bak. Dersom ikke formen bedrer seg kan også Europa League ryke for Milan neste sesong.

Hjemme på San Siro står Milan med variable 8-5-3 og kun 16-13 i målforskjell. Det er faktisk kun Sassuolo, Hellas Verona og Benevento som har scoret færre mål på eget gress og det er liten tvil om hvor skoen trykker hardest. På de fem siste kampene har Milan bare scoret tre ganger.

Til dette oppgjøret må Gattuso fortsatt unnvære Conti og Romagnoli, og i tillegg er det blitt klart at Calhanoglu har pådratt seg en kneskade og er ute på ubestemt tid. Det er ventet at Calabria erstatter Abate på høyrebacken, men ellers stiller nok Milan uendret fra kampen mot Torino forrige helg (1-1).

Sikker retur til Serie B

Jubelen var stor da Benevento i fjor vår kunne feire historiens første opprykk til Serie A, men laget fikk det blytungt og tapte sine første 14 seriekamper og slo en 80 år gammel europeisk rekord i hva antall tap på rad angår (i de fem største ligaene). Ikke før Milan kom på besøk i starten av desember ble det poeng, men det var ikke et vendepunkt og de tapte de tre påfølgende kampene. Rundt årsskiftet ble det seier mot hjemme mot Chievo og Sampdoria etterfulgt av fire nye nederlag. I februar kom det en ny trepoenger mot Crotone og deretter fire nye tap, men på de fire siste kampene har Benevento tatt fire poeng i tillegg til å sjokkere Juventus (2-4 tap). Formen er noe av det bedre denne sesongen.

På fremmed gress tok de sitt første poeng mot Sassuolo for en uke siden, men det er ingen som forventer at Roberto De Zerbi sine gutter skal gjenta det på lørdag. Nedrykket har naturligvis vært klart i lang tid, selv om de i teorien kan kapre 17. plassen om resten av kampene vinnes. Til tross for en bedring i både resultater og spill kommer ikke det til å skje.

Mot Milan må  Roberto De Zerbi klare seg uten Antei, Memushaj, Lombardi og Guilherme, samtlige er spillere som har bidratt mye for jumboen denne sesongen.


Tidligere spillere:

Ingen spillere, hverken dagens eller tidligere, har en historie i begge klubbene.

Siste møter mellom lagene i Serie A:

02.12.17 Benevento-Milan 2-2

Forventede lagoppstillinger:

Milan (4-3-3):

G.Donnarumma; Calabria, Zapata, Bonucci, Rodriguez; Kessié, Biglia, Bonaventura; Suso, Kalinic, Borini

Benevento (4-3-3) :

Puggioni; Sagna, Djimsiti, Tosca, Venuti; Viola , Cataldi, Djuricic; D´Alessandro, Diabate, Iemmello

Odds fra Betsson:

H: 1.20 U: 6.85 B: 13.50

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page