top of page

Før kamp: Ludogorets-Milan


Milan møter den bulgarske seriemesteren i sekstendelsfinalen. 

Hvor: Ludogorets Arena

Når: Torsdag 15. februar 2018 kl. 19.00 norsk tid

TV: Eurosport Player

Lenge siden kamp

Ludogorets kjempet i høst en tøff kamp mot Braga, Baseksehir og Hoffenheim om å kvalifisere seg fra gruppe C i Europa League, og billetten til sluttspillet ble ikke utdelt før etter den siste runden hvor de slo følge med Braga etter å ha tatt et poeng borte mot Hoffenheim. Ludogorets tok kun 1 poeng på de tre siste rundene og bulgarerne var nære ved å rote bort avansementet, men takket være en jevn gruppe hvor det kun skilte 5 poeng mellom topp og bunn holdt det akkurat.

I den hjemlige serien står Ludogorets med seks strake seriegull og har definitivt stabilisert seg som landets klart beste lag, og de leder nå med et poeng på CSKA Sofia. Et moment som kan bli en utfordring for manager Dimitar Dimitrov og hans gutter er at de grunnet lang vinterpause ikke har spilt en tellende kamp siden midten av desember. Klarer underdogen å mobilisere hjemme mot overmakten fra Milano? Bortsett fra reservekeeper Stoyanov meldes det om et skadefritt mannskap hos Ludogorets.

 Enkelt videre

Gennaro Gattuso overtok stafettpinnen fra Vincenzo Montella før den siste gruppespillkampen i fjor høst, men et reservepreget Milan-lag som allerede hadde kvalifisert seg tapte mot Rijeka. Nederlaget gjorde at Milan endte på 11 poeng, men det var fortsatt nok til å vinne gruppen foran AEK Athen, nevnte Rijeka og Austria Wien.

Milan er inne i en fantastisk form og siden tapet for Atalanta lille juleaften har Gattuso ledet troppene til fire seire og to uavgjorte i Serie A, samt en seier og en uavgjort i Coppa Italia.  Åtte kamper uten tap i en av de tøffeste ligaene i Europa bør absolutt holde mot lille Ludogorets fra Bulgaria, men kampene skal spilles og det er ikke uvanlig at underdogen mobiliserer litt ekstra til et slikt oppgjør. Milan-spillerne bør være motiverte til å legge et godt grunnlag, spesielt med tanke på at vinneren av Europa League får en plass i neste sesongs Champions League. Til tross for en solid formkurve er det fortsatt en lang vei å gå for å kvalifisere seg gjennom en topp 4-plassering i Serie A.

Gennaro Gattuso tar med seg en sterk tropp til Bulgaria, men må klare seg uten Storari, Conti og Kalinic som alle er skadet. I tillegg har manageren valgt å utelate Gomez, Antonelli og Locatelli.

Forventede lagoppstillinger:

Ludogorets (4-2-3-1 ):

Broun; Cicinho, Plastun, Moti, Natanael; Anicet, Goralski; Lukoli, Marcelinho, Wanderson; Vura

Milan (4-3-3) :

G.Donnarumma; Abate, Bonucci, Romagnol, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura,; Borini, Cutrone, Calhanoglu

Odds fra Betsson:

H: 3.70, U: 3.50, B: 2.15

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page