top of page

før kamp: Lecce-milan


I morgen ettermiddag går turen til Via del Mare i Lecce. Der skal Milan reise kjerringa etter det flaue tapet mot Udinese hjemme på San Siro sist helg. I den kampen ble vi transportert tilbake til de verste øyeblikkene fra fjorårssesongen der vi stanget og stanget mot lavtliggende lag uten å få til noe som helst, og der motstanderlaget til slutt viser seg farligere de få gangene de kommer over midten. Disse kampbildene har virkelig vist seg å være en myr Stefano Pioli ikke klarer å komme seg ut av. Men tiden er ikke bare en streng herre, den er også det eneste som gir nye muligheter. Og i morgen må de gripes.


Og Lecce må ikke undervurderes. De har rett nok slitt på bortebane, men hjemme på Via del Mare har de vist seg som en hard nøtt å knekke for mange. De har sterke stoppere og angrepsspillere i Krstovic, Banda, Strefezza og Almqvist som på en god dag kan såre hvem som helst. De var bare noen få minutter fra å slå Roma borte sist helg.


Skadesituasjonen i Milan er vel så som så. RLC og Chukwueze er tilbake, mens Pulisic er ute til etter landslagspausen. Formasjonen var tilbakestilt til forrige sesongs 4-3-2-1 mot Psg, og det ryktes at det også blir morgendagens løsning. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Musah - Reijnders

Chukwueze - RLC - Leao

Giroud


Tips: 0-1


Forza Milan!

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page