top of page

før kamp: Lazio-milanEtter det flaue tapet mot Monza for to uker siden, hentet Milan seg spillemessig inn hjemme mot Atalanta sist søndag, og var uheldige som ikke tok med seg alle tre poengene fra det oppgjøret. Disse to kampene er på mange måter et mikrokosmos av Milans sesong så langt - ja selve speilbildet av sjelen i det Milan som har Rafael Leaos mentale form som sin viktigste inspirasjon. Etter vel å ha satt europeisk rekord i antallet seire på bortebane i løpet av én sesong det året vi vant scudetto, er borteformen vår tilbake til normalen, det vil si en notorisk hemsko. Med det sagt skal det vel lite til å overgå 0-4 flausen fra fjorårets tilsvarende møte. Historisk sett har vi hatt ganske godt tak på Lazio i Roma, og håpet mitt er at laget finner tilbake til denne normalen i kveld kl. 20:45.


Mens nå også Fikayo Tomori er tilbake i troppen etter skade, har Theo Hernandez slitt litt i oppkjøringen til denne kampen. Ryktene sier at hans fysiske tilstand vil vurderes helt inn mot kampstart. Kan han ikke spille vil Florenzi steppe inn på venstre og en skadefri Calabria bekle høyrebacken. Selv om kombinasjonen Reijnders Adli har det klart høyeste poengsnittet så langt i år, er det Bennacer og Adli som vil vil starte sentralt på midten. Antar at dette har å gjøre med at Reijnders ikke har fått optimalt med trening denne uken etter at hans kone brakte deres første barn til verden.


Offensivt vil fraværet av Reijnders og eventuelt Theo bety en klar svekkelse. Det mest avgjørende for hvem som vinner, tror jeg, imidlertid vil være den mentale skarpheten, og der burde vi være rede nå når de mest avgjørende ukene av sesongen er i emning.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Thiaw - Gabbia - Theo

Bennacer - Adli

Pulisic - RLC - Leao

Giroud.


Tips: 2-2


Forza Milan!

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page