top of page

Før kamp: Lazio-Milan


Til Søndag er det klart for en ny seriekamp, denne gang på bortebane. Milan tar turen til den evige stad for et tøft oppgjør mot Lazio. Les deg opp før kampen her!

Hvor: Stadio Olimpico, Roma

Når: 01.11.15 kl. 20.45 norsk tid

TV: Viasat fotball og Viaplay

Tre kamper uten tap for gjestene

Milan har til en viss grad klart å reise kjerringa etter den svake seriestarten, og står nå med tre kamper uten tap. Disse kampene har dog vært mot svakere motstand, og spillet har ikke vært overbevisende. Det er en tøff test som venter Mihajlovic og hans menn søndag kveld.

Vanskelig arena

De fem siste bortekampene mot Lazio har vært stort sett vært trist for Milan, og kun gitt et poeng totalt. Den forrige seieren kom for snart seks år siden, i november 2009. Lazio deler som mange vet stadion med byrival Roma, og det gjør definitivt ikke Milans historie på denne arenaen hyggeligere. Forrige gang Roma ble beseiret på Olimpico var i oktober 2011. De ni siste besøkene i seriesammenheng har gitt Milan totalt to poeng.

God form

Lazio er på sjette plass etter ti serierunder, etter 6-0-4 og 15-15 i målforskjell. De tapte 2-1 borte mot Atalanta i midtuken, et tap som brøt en rekke på fire strake seire i serien. Innimellom seriekampene spiller laget i Europa League, og topper sin gruppe med syv poeng. De har slått St. Etienne og Rosenborg hjemme, og spilt uavgjort borte mot fjorårsfinalist Dnipro. Totalt har laget spilt syv kamper på hjemmebane så langt i sesongen, og samtlige har endt med tre poeng. Forrige gang Lazio avga poeng hjemme var i byderbyet mot Roma i mai 2015. Milan har i så måte en stor oppgave foran seg.

Mihajlovic før kampen

”Som jeg ofte sier, det er tretten lag i denne ligaen som vi vil være favoritter mot. Så er det det 5-6 lag som er jevngode med oss. Lazio er et a disse lagene, sammen med Inter, Juventus, Roma, Napoli og Fiorentina. I disse kampene er det flere faktorer som avgjør om vi vinner eller ikke. Vi drar til Roma med håp om tre poeng. Lazio har hatt noen utfordringer på veien, men hjemme på Olimpico har de vært bunnsolide.”

Se opp for:

Felipe Anderson. Brasilianeren har stort sett vært en suksess for Lazio siden han ankom klubben sommeren 2013. Han er veldig anvendelig, og kan stort sett bekle alle offensive roller i midtbaneleddet. Denne sesongen har han stort sett blitt benyttet ute på flanken. Han er både hurtig, veldig god teknisk og har en god skuddfot. Forrige sesong endte han med 10 nettkjenninger i ligaen, mens det har blitt 4 mål på 9 kamper så langt. Lazios nummer 10 kan fort bli en håndfull for en noe vimsete De Sciglio.

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

24.01.15 Lazio-Milan 3-1

31.08.14 Milan-Lazio 3-1

23.03.14 Lazio-Milan 1-1

30.09.13 Milan-Lazio 1-1

02.03.13 Milan-Lazio 3-0

Forventede lagoppstillinger:

Lazio (4-2-3-1)

Marchetti; Basta, Mauricio, Gentiletti, Lulic; Onazi, Biglia; Candreva, Milinkovic-Savic, Anderson; Matri

Milan (4-3-3)

Donnarumma; De Sciglio, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Cerci, Bacca, Bonaventura

Odds fra norsk tipping:

H: 1.93, U: 3.05, B: 3.45

2 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page