top of page

før kamp: Juventus-milanMens Milan måtte løpe som villmenn på Anfield i midtuken, fikk Juventus en ganske komfortabel reise i Sverige mot Malmø. I seriespillet derimot har Juventus slitt stort, og står så langt med bare ett skarve poeng etter tre kamper. I morgen kveld står vi nok derfor overfor et revansjesugent Juventus, og vi må mobilisere alt vi har om vi skal ta med oss poeng hjem til Milano. I oppgjør som dette pleier form ha lite å si. I min verden er dette en helt åpen kamp. Jeg tror dette blir en knallhard nøtt å knekke for Milan.


Begge lag har betydelige skadeproblemer, og det på sentrale spillere. Hos Milan er både Ibra, Giroud, Calabria, Krunic, Bakayoko, og Junior Messias ute, mens Juve særlig kommer til å merke Chiesas fravær. Han blir imidlertid muligens å se på benken.


Nøkkelen i denne kampen tror jeg blir kampen mellom langs Milans venstreside, med Romagnoli, Theo, Leao og Tonali som møter Dybala, Cuadrado og Bentancur, og Danilo. Samtidig vil energinivå ha mye å si. Har Milan klart å lade batteriene nok til at de kan møte opp 100% skjerpet? Pioli skulle nok ønsket at han kunne rotere mer. Men skadene gjør altså at det er flere spillere som bare må bite tenna sammen, og gi alt.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Florenzi - Tomori - Romagnoli - Hernandez

Kessié - Tonali

Saelemaekers - Diaz - Leao

Rebic


Tips: 2-1


Forza Milan!

127 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page