top of page

Før kamp: Juve - Milan


Etter tapet mot Sassuolo, så forstod jeg, og mange andre Milanfans, at CL etter all sannsynlighet kommer til å ryke. Hele poengbufferen fra i høst var borte, og kampprogrammet er veldig hardt sammenliknet med våre konkurrenter. Jeg klarte imidlertid så vidt å mobilisere til å skrive en før-kamp-sak om Lazio. Etter kampen måtte det bli "silentio stampa".


Det er tydelig at den unge troppen vi har ikke har vært i stand til å takle den viktigste sesonginnspurten vi har hatt på 10 år. Og det hadde kanskje ikke vært annet å forvente. Selv klamret jeg meg til Zlatan, men han har vært for mye skadet til at han har kunnet redde dette.


Jeg går altså ikke inn i kveldens kamp med noen som helst forhåpning om at vi skal ta hjem poeng, og fortsatt henge på i kampen om CL. Jeg tror aldri Buffon, Bonucci, Chellini og Ronaldo vil akseptere å tape. Juve kommer garantert til å vinne.


Men, som sagt, har vi et ungt lag, og er i begynnelsen av en lang reise. Selv om Donnarumma nok forlater skuta ved sesongslutt, så er det nok spennende spillere i prosjektet til at det er verdt å følge fremover. Gutta fortjener derfor i det minste en sak om kampen, og en kamptråd.


Antatt startoppstilling:

Donnarumma

Calabria - Kjær - Tomori - Hernandez

Bennacer - Kessie

Saelemaekers - Calhanoglu - Diaz

Ibra


Tips: 2-0


Forza Milan!

193 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page