top of page

før kamp: inter-milan


Første oppgjør i CL-semifinalen mot Inter ble ingen god opplevelse for Milan. Inter viste seg både fysisk, taktisk og ikke minst mentalt overlegne Milan. Heldigvis er fotballens veier fortsatt uransakelige. Håpet lever. Men skal håpet bli virkelighet, så må Milan heve seg mange hakk sammenliknet med forrige ukes flause.


Det viktigste halmstrået vi har er Leao. Han vil være tilbake på venstrevingen i kveld. Dette betyr at Inter ikke kan stå like høyt med like mange spillere, noe som var hovedproblemet i første omgang forrige uke.


For øvrig går det også mot fornyet tillit for både Giroud, Diaz og Saelemaekers. Selv skulle jeg ønsket meg mer fart på topp med Origi, mer kreativitet og fart på høyreving, og mer fysikk på offensiv midtbane. Selv om CdK ikke har overbevist så langt, tror jeg han passer bedre til Inters spillestil enn Diaz og Saelemeakers, særlig dersom han ble flyttet ut til høyre. Og hvorfor ikke prøve Adli som trequartista? Diazs form den siste tiden mener jeg ikke lenger forsvarer å holde Adli utenfor startelleveren. Men Pioli går for det vante. De eneste endringene er at Thiaw kommer inn som midtstopper, og at Leao kommer inn på venstre ving, og Diaz flyttes inn sentralt i Bennacers skadefravær.


Lagenes form tilsier at Inter skal at dette greit, men jeg tror ikke Milan vil gi seg uten slag. Magefølelsen sier uavgjort, eller en knapp Interseier. Måtte den ta grundig feil!


Antatt startoppstilling:

Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Tonali - Krunic

Saelemaekers - Diaz - Leao

Giroud


Tips: 2-1


Forza Milan!

92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page