top of page

Før kamp: Inter – MilanDerby della Madonnina, Milano-derby, sesongens viktigste oppgjør for Inter- og Milan-fans over hele verden. Kampen som i alle år har vært en kniving mellom to dominerende styrker i europeisk sammenheng blir i år en parentes.

Hvor: Stadio San Siro, Milano Når: Søndag 19.04.15 kl. 20.45 TV: CMore Fotball

Milans mål denne sesongen var Champions League-plass, samt å bygge et slagkraftig lag med unge, lokale spillere. Med (så godt som) fasit i hånda kan vi vel slå fast at årets sesong er en skuffelse. 27 poeng bak suverene Juventus var ikke det Inzaghi og fansen håpte på. Men alt er ikke rosenrødt hos motstanderlaget heller.

Inter begynte sesongen forferdelig svakt, noe måtte gjøres. Inn kom den tidligere favoritten Roberto Mancini, etter at Walter Mazzari måtte gå. Det var optimisme å spore i Inter-leiren; for i starten så de blåsvarte skarpe ut, men det har i det siste ebbet ut i en seier på de siste seks og 10. plass i Serie A.

Elendig form Milan og Inter har henholdsvis 8 og 6 poeng på de siste fem kamper, og det mot svak motstand. Det oser ikke seriegull og feststemning av slike resultater.

Rossoneri viste glimt av gammel storhet mot Cagliari og Palermo, men møtte sterkere motstand mot et imponerende Sampdoria sist helg. Inter fikk på sin side en sårt tiltrengt tre-poenger i Verona for en uke siden, og dermed er det bare en plass og ett poeng som skiller rivalene på tabellen.

Milan (U-T-S-S-U)

Inter (U-U-T-U-S)Milan2-2Hellas VeronaNapoli2-2InterFiorentina2-1MilanInter1-1CesenaMilan3-1CagliariSampdoria1-0InterPalermo1-2MilanInter1-1ParmaMilan1-1SampdoriaHellas Verona0-3Inter

Hodebry for Mancini Den tidligere Manchester City-manageren har, i likhet med Inzaghi, slitt med å finne sin optimale formasjon. Etter uavgjortresultatet mot svake Parma, endret Mancini til 4-3-1-2 og laget svarte på tiltale. Hellas Verona ble banket og med ett så ting lysere ut i den blåsvarte delen av Milano.

Den gode nyheten for Inzaghi og co er at Freddy Guarin og Marcelo Brozovic begge er suspanderte til søndagens oppgjør. Det er ventet at Xherdan Shaqiri og Joel Obi vil være stedfortredere mot Milan.

Inzaghi har på sin side en større tropp å velge fra nå enn på lenge. Det er ventet at Pippo vil fortsette med 4-3-3, men det er mer usikkert hvem som får sjansen til å vise seg frem. Forsvarsfireren virker, trass i å ha sluppet inn mål i hver kamp siden februar, å være satt, men fremover på banen er det mange om beinet. Det er ventet at Suso erstatter Destro på topp. Den hurtige spanjolen viste strålende takter da han kom inn sist, og Inzaghi ønsker å utnytte Ranocchias tempoproblemer maksimalt.

Mulig lagoppstilling Inter (4-3-1-2): Handanovic; Santon, Ranocchia,, Vidic, Juan Jesus; Hernanes, Medel, Obi; Shaqiri; Icardi, Palacio

Milan (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Mexes, Paletta, Antonelli; Poli, De Jong, Van Ginkel; Cerci, Menez, Suso

Odds fra Norsk tipping H: 2,15 U: 3,05 B: 3,00

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page