top of page

Før kamp: Inter – MilanBåde Inter og Milan har vært aktive i årets overgangsvindu. Begge har signert store navn som Bacca, Jovetic, Miranda og Luiz Adriano. Nå er det på tide å se hvem som har det beste mannskapet; det er tid for Derby della Madonnina.

Hvor: San Siro, Milano Når: 13. september kl. 20.45 TV: –

Inter har åpnet sesongen best og står med 6 poeng etter å ha knepent beseiret Atalanta (H) og Carpi (B). Det har nemlig ikke gått på autopilot for Nerazzurri. Dog full pott, har ikke spillet vært all verden. Begge kampene ble avgjort helt på tampen etter mål av Jovetic. Milan har heller ikke overbevist. 0 poeng borte mot Fiorentina er i og for seg forventet, men prestasjonene var svært skuffende. Seieren sist mot Empoli på San Siro var heller ikke god gammel Milan-klasse, så Sinisas menn har noe å bevise søndag.

Forrige derby endte med 1-0 til Milan etter skåring av gallionsfiguren Mexes. Franskmannen må dog trolig se denne kampen fra benken, hvis han blir skadefri, da det er ventet at Romagnoli og Zapata vil utgjøre stopperparet. Videre er Niang og Menez uaktuelle, mens Antonelli også trolig må stå over på søndag. For Inter er Biabiany, Vidic og Dodo skadet, mens Icardi mest sannsynlig blir ”fit for fight”.

– Romagnoli har klasse Tidligere italiensk landslagssjef Marcelo Lippi, snakket med Gazzetta dello Sport før helgens storkamp: ”Når man ser på hva de har brukt av penger på nye spillere, så vil både Milan og Inter være gode i andre halvdel av sesongen. Søndagens kamp kommer nok for tidlig for begge lag. Faktumet er at begge lagene er under utvikling, og dette blir nok brukt som en god unnskyldning dersom en av de går tapende ut av duellen.”

”Inter? Jeg liker Perisic, og Icardi er en god spiss. Inter har startet godt, de er allerede seks poeng foran Juventus og det er en stor selvtillitsboost. Stevan Jovetic? Han er et stort talent, men fikk ikke spille nok i Manchester City. Det er en bekreftelse på at italiensk fotball ikke er på nivå med de beste ligaene i Europa.”

Videre snakket den tidligere landslagstreneren om den rødsvarte Milano-klubben. ”Jeg har troen på Mihajlovic. Han er hel ved, en ekte trener. Jeg råder Milan-spillerne til å høre etter treneren deres. Jeg sier dette for deres eget beste.”

”Jeg ser ikke svakheter i Milan. Målvakten (Lopez) er god, De Sciglio og Antonelli er solide og Romagnoli virker å ikke være berørt av den store overgangssummen. Gutten har klasse. Han kan føye seg inn i rekken av store Milan-forsvarere. På midten er de Jong, talentet Bonaventura, og jeg forventer at Mihajlovic får det beste ut av Montolivo. Helt fremme er – i tillegg til Bacca og Adriano – Balotelli. Mario vil komme sterkt tilbake. Et talent som han skal være en av de beste spillerne i italiensk fotball.”

Sannsynlige lagoppstillinger: Milan (4-3-1-2): Lopez; Abate, Romagnoli, Zapata, Sciglio; Kucka, de Jong, Bonaventura; Honda; Adriano, Bacca

Inter (4-3-3): Handanovic; Jesus, Santon, Murillo, Ranocchia; Brozovic, Medel, Kondogbia; Perisic, Jovetic, Icardi

Odds fra Norsk Tipping: H: 2,15 U: 3,05 B: 2,90

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page