top of page

Før kamp: Hellas Verona-Milan


Kun fire dager etter cupkampen skal Milan igjen måle krefter mot Hellas Verona. 

Hvor: Stadio Marcantonio Bentegodi

Når: Søndag 17. desember 2017 kl. 12.30 norsk tid

TV: Viasport 2

Bunnstrid

Eslene fra Verona var tilbake i den øverste divisjonen før denne sesongen, men Fabio Pecchia sitt mannskap har fått en tøff sesongstart og ligger under streken etter 16 kamper. Til tross for det er det relativt jevnt på nedre halvdel og de har for eksempel kun 4 poeng opp til Sassuolo på 15. plass.

Selv om det i midtuken ble en velfortjent nederlag på San Siro har Verona tatt 4 poeng på de tre siste seriekampene og er i så måte i brukbar form. I cupkampen valgte Fabio Pecchia å hvile flere nøkkelspillere som antageligvis er tilbake fra start her, deriblant Alessio Cerci og Giampaolo Pazzini, spissparet med en fortid i Milan.

Hjemmelaget må klare seg uten Bianchetti og Zaccagni som er ute med langtidsskader. I tillegg er det høyst tvilsomt at Fares blir klar i tide.

Bedring

Starten i Milan ble verst tenkelig for Gennaro Gattuso. Først gav laget, som det første i ligaen, bort poeng mot Benevento før de var tannløse i den ubetydelige kampen mot Rijeka.

I de to siste kampene har det dog sett bedre ut og både mot Bologna (2-1) og Verona (3-0) dominerte Milan stort. Den tidligere midtbanekrigeren er i ferd med å sette sitt preg på laget.

Selv om det fortsatt ser håpløst ut med tanke på den gjeveste Europacupen neste år  er situasjonen lysere enn tidligere. Forrige runde var Milan det eneste laget på topp 7 som tok tre poeng og avstanden opp til byrival Inter er nå på 16 poeng. Opp til Champions League, der Roma innehar den siste plassen, er det 11 poeng mens det kun er 3 poeng til Europa League. Dersom Milans form vedvarer godt inn i det nye året skal man ikke avskrive dem helt enda.

På skadefronten er det ikke noe nytt å melde om. Conti og Mauri er fortsatt ute i lengre tid, mens  Calhanoglu nærmer seg et comeback etter skaden og blir antageligvis å se på benken.

Gennaro Gattuso:

«Jeg ønsker å starte med å gratulere klubben med sin 118. bursdag. Jeg er stolt av å være en del av denne herlige klubben og håper å være her i mange år.»

«Jeg vet hvilke tekniske kvaliteter mitt lag har, men vi når ikke langt uten sult, glød og galskap. Selv føler jeg meg komfortabel i rollen. Det er mye press i denne jobben, men jeg føler støtten fra ledelsen og de gir meg både trygghet og beskyttelse.»

«Det blir en helt ulik kamp på søndag og det kommer til å være vanskelig å hente hjem tre poeng. Det er alltid vanskelig å vinne på Bentegodi.  Vi har spilt bedre i det siste, men vi har en jobb å gjøre uten ball og våre motstandere får fortsatt for enkle sjanser.»

«Hakan er en av de beste tekniske spillerne jeg har sett og han har mye å tilføre laget vårt, men han må jobbe med den fysiske biten.»

 Tidligere Verona-spillere:

Ingen i dagens Milan-tropp har tidligere representert Verona.

Tidligere Milan-spillere:

Gian Filippo Felicioli (på lån fra Milan), Marco Fossati, Giampaolo Pazzini, Michelangelo Albertazzi, Alessio Cerci og Ferdinando Coppola.

Spillere som har representert begge klubbene:

Massimo Oddo, Alberto Gilardino, Massimo Donati, Urby Emanuelson og Martin Laursen.

Siste fem møter mellom lagene i Serie A:

25.04.16 Verona-Milan 2-1

13.12.15 Milan-Verona 1-1

07.03.15 Milan-Verona 2-2

19.10.14 Verona-Milan 1-3

19.01.14 Milan-Verona 1-0

Forventede lagoppstillinger:

Hellas Verona (4-4-2):

Nicolas; Caceres, Ferrari, Caracciolo, Souprayen; Romulo, Fossati, Zuculini, Verde; Pazzini, Cerci

Milan (4-3-3) :

G.Donnarumma; Abate, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessié, Montolivo, Bonaventura; Suso, Kalinic, Borini

Odds fra norsk tipping:

H: 5.15 U: 3.75 B: 1.48

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page