top of page

før kamp: genoa-milan


Milan får en ny sjanse til å vise at de ikke er på vei hodestups ut i en formsvikt i kveld da de drar til Genoa for å møte laget som nylig gav Milanlegendens Andrij Shevchenko sin første trenerjobb på klubbnivå.


Skal vi klare det, er vi nødt til å skjerpe forsvarsspillet. Det har vært under enhver kritikk i de to siste seriekampene, med syv innslupne mål. Fikayo Tomori er tilbake etter skade, og det vil forhåpentligvis hjelpe. Med vårt høye press-spill er vi helt avhengig av tempo bak, og det har engelskmannen så det holder.


For øvrig vil det nok en gang roteres noe. Messias forventes å starte ute til høyre i stedet for Leao, og Krunic får plass som trequartista, mens Diaz får hvile. Etter Bakayoko og Bennacers flaue prestasjon i helgen, er Kessiè og Tonali tilbake på midtbanen. Kalulu tar også plass på høyrebacken etter at Florenzi fikk prøve seg uten større hell i helgen. Gamlegutta Kjær og Ibra skulle nok helst fått hvile, men skadesituasjonen tillater ikke det dessverre. Vi får håpe de holder også i kveld.


Antatt startoppstilling:

Maignan

Kalulu - Kjær - Tomori - Theo

Tonali - Kessiè

Saelemaekers - Krunic - Messias

Ibra


Tips: 1-2


Forza Milan!

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page