top of page

før kamp: Frosinone-milan


Milan fortsetter sin reise i ingenmannsland. Inter og Juve har forlatt perrongen for lengst, mens Milan sitter på perrongen, og forfølgerne ikke engang har pakket baggene sine.


Forrige helgs kamp mot Bologna ble poengmessig en skuffelse, men prestasjonen var vel egentlig ganske grei. Defensiven er fortsatt vår store svakhet, og vi står kampene ganske dårlig. Alt for mange poeng er blitt tapt gjennom svake andreomganger. Laget mangler ledere, og taktisk smarthet når målet er å drepe kamper. Men vi ligger der vi ligger, og morgendagens kamp mot Frosinone er en kamp hvor bare tre poeng er godt nok. Motsatt oppgjør på San Siro ble grei skuring, men Frosinone borte og Frosinone hjemme er to helt ulike historier - ingen seire på reise, men bare tre tap hjemme. Ingen bør derfor la seg forundre dersom vi får se et Frosinone som går ut på Stadio Benito Stirpe for å vinne i morgen ettermiddag. Milan bør passe seg - ikke minst for Mattias Soulès venstrefot.


Skadesituasjonen er omtrent den samme som den var vært. Ismael Bennacer er imidlertid tilbake på benken, men ellers vil startoppstilling se lik ut som forrige helg mot Bologna:


Maignan

Calabria - Kjær - Gabbia - Theo

Reijnders - Adli

Pulisic - RLC - Leao

Giroud


Tips: 1-2


Forza Milan!

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page