Før kamp: Fiorentina – MilanSIT1_(7)_big

Milan reiser til Firenze for å bryne seg på et av Serie As sterkeste formlag. For Montellas Fiorentina har pila pekt oppover etter nyttår, mens den samme pila har pekt nedover for Inzaghis menn.

Hvor: Stadio Artemio Franchi, Firenze Når: 16.3.15 kl. 19.00 TV: CMore Fotball

På de siste fem kamper står «Viola» med imponerende 10 poeng på de siste fem kamper. Laget befinner seg på 5. plass i serien og har los på Napolis tredjeplass. Milan derimot står med begredelige 6 poeng de å de siste 5, og det mot svak motstand. Rossoneri ligger for øyeblikket på 10. plass, 7 poeng bak de lilla fra Firenze.

Sist helg fikk Fiorentina bank på Stadio Olimpico da Serie As andre formlag, Lazio, vant 4-0. På sin side greide Milan å rote bort seieren hjemme mot Hellas Verona helt mot slutten.

Nytt formasjonsbytte? Inzaghi virker å famle i blinde når han leter etter det perfekte spillemønsteret. I det siste har manageren satt opp en 4-4-2-formasjon med lite hell, så nå er det ventet at han går tilbake til 4-3-1-2. Gazzetta dello Sport mener å vite at Pippo går for Honda bak innlånte Destro og Menez på topp.

Michael Agazzi, Pablo Armero, Mattia De Sciglio, Adil Rami, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata, Nigel De Jong, Riccardo Montolivo, Stephan El Shaarawy og Hachim Mastour er alle skadet og går glipp av oppgjøret. Det samme gjør suspenderte Andrea Poli.

Leder Montella Milan neste gang lagene møtes? Det har lenge vært spekulert i om Vincenzo Montella kommer til å overta sjefsrollen i Milan neste sesong. Den tidligere Roma-spilleren har fått sving på Fiorentina-maskineriet, og er en av de mest ettertraktede, unge, italienske managerene for tiden. Galliani virker ivrig på å sikre seg 41-åringens tjenester, men Montella selv vil ikke kommentere ryktene.

Mulig lagoppstilling: Fiorentina (4-3-3): Neto, Richards, Rodriguez, Basanta, Pasqual, Aquilani, Badelj, Valero, Salah, Babacar, Diamanti.

Milan (4-3-1-2): Diego Lopez, Abate, Paletta, Mexes, Antonelli, Van Ginkel, Essien, Bonaventura,Honda, Destro, Menez.

Odds fra Norsk Tipping: H: 1,85 U: 3,15 B: 3,6

0 visninger0 kommentarer