top of page

før kamp: Dortmund-milan


Til tross for stort spillemessig overtak, åpnet Milan årets Champions League med uavgjort hjemme mot Newcastle. Neste runding tas på Westfalen stadion i Dortmund i morgen kveld. Der må man hente med seg poeng om håpet om avansement skal holdes levende en stund til. Det blir ingen lett oppgave å løse. Dortmund har ikke tapt hjemme i CL siden november 2021.


Dortmund er på mange måter et lag som ligner Milan: offensivt balansert og med defensiv sårbarhet. Se ikke bort fra at det kan bli en målrik forestilling. Håpet er selvsagt at det skal bikke i rødsvart favør. Vi har toppnivået inne, men det gjelder å få det ut i en mildt sagt ugjestmild atmosfære.


Milans skadesituasjon handler først og fremst om at midtbaneleddet er blitt tynnet ut. Rade Krunic er ute i 3 uker, RLC i 2 uker, mens vi har flaks dersom Ismael Bennacer blir å se på banen før jul. I morgen ser det ut som om Pioli går for å styrke den defensive balansen med Yunus Musah i ankerrollen bak Tommaso Pobega og Tijjani Reijnders. Ellers er laget som det ofte har vært. Antatt startoppstilling blir da som følger:


Maignan

Calabria - Thiaw - Tomori - Theo

Musah

Pobega - Reijnders

Pulisic - Giroud - Leao


Tips: 3-2


Forza Milan!


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


bottom of page