top of page

FØR KAMP: CHELSEA-MILANI morgen kveld er det duket for storkamp når Chelsea og Milan barker sammen på Stamford Bridge i London. Så langt i gruppespillet har ingen av lagene i gruppen utmerket seg. Chelsea, som i utgangspunktet var klar gruppefavoritt, har skuffet stort innledningsvis og har kun maktet å få med seg ett poeng i møtene mot Dinamo Zagreb og Salzburg, noe som ble kroken for døren for Thomas Tuchel sin regjeringstid i klubben. Under ledelse av Graham Potter vil de blå fra London formodentlig gå inn i dette møtet fulle av revansjelyst. Skulle de tape poeng i morgen vil de være virkelig ille ute med tanke på avansement.


Utfordringen blir altså knallhard for et Milanlag som nok en gang er hardt rammet av skader. Siden søndag har både Saelemaekers og Calabria pådratt seg langtidsskader, og vil ikke bli å se i Milandrakt før vinterens VM-sluttspill. I tillegg pådro Simon Kjær seg en muskelskade som vil holde ham utenfor spill i en fjorten dagers tid. Fra før er skadelisten full av viktige navn: Theo, Maignan, Zlatan, Florenzi, Messias, og Origi er per i dag alle uaktuelle for spill. Nærmest er sistnevnte, som i går endelig kunne trene med gruppen igjen. Han vil imidlertid ikke bli å se på banen i morgen, men må nok vente til lørdagens kamp mot Juve før han blir å se på benken.


Skal vi ha noen som helst sjanse mot Chelsea i London må vi vise oss fra vår beste side; kombinere godt og kompakt pressspill med raske overganger og kvalitet siste tredjedelen. Chelsea har også sine skadeproblemer, så her må vi utnytte enhver liten svakhet til vår fordel. Vi vet at gutta kan, så nå handler det om å få dette ut på den største scenen av de alle.


Antatt startoppstilling:


Tatarusanu;

Dest, Kalulu, Tomori, Ballo-Toure;

Tonali, Bennacer;

Krunic, De Ketelaere, Leao;

Giroud.


Tips: 1-1


Forza Milan!


165 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page