top of page

Før kamp: Betis-Milan


Milan har havnet på etterskudd og trenger poeng for å ikke bli sendt ned på tredjeplass.

Hvor: Estadio Benito Villamarin

Når: Torsdag 8. november kl. 21.00 norsk tid

TV: TV 2 sumo

Nedadgående form

Betis hadde en solid sesongstart og da de tok sin første seier i årets Europa League mot Dudelange (3-0) stod de med 4-4-1. To serietap ble fulgt opp av seieren på San Siro før de tapte mot Getafe og så vidt tok seg videre i cupen mot tredjedivisjonslaget Racing Santander. I helgen endte seriekampen mot Celta med 3-3 etter at Betis ledet med to mål etter en time.

Real Betis overrasket noe ved å ta alle poengene på San Siro, men de var det klart beste laget i store deler av kampen og vant fortjent. Seieren gjør at de er i god rute med tanke på avansement, spesielt dersom de igjen tar alle tre poengene mot Italias pdd. fjerde beste lag. De to gjenstående kampene for Betis er Olympiakos (H) og Dudelange (B). Med seier over Milan på torsdag holder det at spanjolene slår miniputtene fra Luxemburg for å ta seg videre.

Til dette oppgjøret har Setien de fleste spillerne tilgjengelige, men veteranen Javi Garcia står har mistet de siste kampene med en avrevet muskel og er ikke med her.

Kamp om topplassering

Etter den dramatiske kampen i Udine på søndag, som Milan vant 1-0 etter en sen scoring fra Romagnoli, er det duket for ny torsdagskamp i Europa League for Gennaro Gattuso og hans mannskap. Laget har tatt turen til Sevilla for å spille returoppgjøret mot Betis. Spanjolene vant fortjent 2-1 på San Siro og har sikret seg overtaket gruppe F. Etter tre kamper er de ubeseieret og topper gruppen med 7 poeng. Milan følger poenget bak, mens Olympiakos står med 4 poeng. Dudelange er fortapt i bunnen uten poeng.

I alle turneringer denne høsten har Milan tatt 11 på 7 bortekamper, og er definitivt best hjemme på San Siro. I Europa har Milan kun spilte borte en gang, og det endte med tre poeng mot Dudelange. Forrige sesong vant Milan samtlige fire kamper i kvalifiseringsrundene, men da gruppespillet startet ble det kun fire poeng på fremmed gress. I sluttspillet ble det en seier (Ludogorets) og et tap (Arsenal).

I helgen måtte Gattuso klare seg uten flere av sine viktigste spillere, deriblant Calabria, Biglia, Bonaventura og Calhanoglu. Kvartetten har forent seg med Conti, Caldara og Strinic som har vært fraværende grunnet skader så langt. I tillegg måtte Higuain forlate banen tidlig etter at han fikk en smell i ryggen. Argentineren håper å bli klar til helgens storkamp mot gamleklubben Juventus, og man tar nok ingen sjanser med Pipita mot Los verdiblancos, men det håpes i det lengste at Calhanoglu blir klare til kamp. I tillegg pådro Samu Castillejo et rødt kort i det forrige møtet og soner karantene.

Forventede lagoppstillinger:

Real Betis (3-4-2-1) :

Pau López; Mandi, Bartra, Sidnei; Guerrero, Guardado, Carvalho, Firpo; Canales, Lo Celso; Morón

Milan (4-3-3):

Reina; Abate, Musacchio, Romagnoli, Laxalt; Kessie, Bertolacci, Bakayoko; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Odds fra Bettson:

H: 2.25 U: 3.40 B: 3.45

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page