top of page

før kamp: Atletico MAdrid-milan


Milan har ting å revansjere når de går ut på Wanda Metropolitano i morgen kveld for å møte Atletico Madrid i CL. For det første, har vi en høne å plukke med spanjolen etter å ha blitt bortdømt i det motsatte møtet i Milano. For det andre, må gutta visa at de kan bedre enn det de leverte i Firenze lørdag kveld, da de gikk på sesongens første tap i Serie A.


Stjernene må virkelig stå rett for at Milan skal ha noen som helst sjanse til å gå videre i CL - ja endatil å nå Europaligaen. For min del betyr det en kamp med lave skuldre hvor det meste av positive vibber tas i mot med lett overraskelse.


Tidlig under landslagsoppholdet begynte skadelisten endelig å se bedre ut, men like før vi skulle gå over i seriespillet igjen, så var det nye skader i Milans tropp. Denne gangen var det Davide Calabria og Ante Rebic som hadde pådratt seg strekkskader og Tomori vil være på sidelinjen med en irritabel muskel i hofta. Calabria er ute i 2-3 uker, mens vi må vente helt til januar for å se kroaten igjen på banen. Det positive er at Tomori nok vil være tilbake til helgen, og at Mike Maignan ser ut til å ha fått hånden helet raskere enn forventet. Også han kan kanskje være i kamptroppen til helgen mot Sassuolo.


Antatt startoppstilling:


Tatarusanu

Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Theo

Tonali, Kessie

Saelemaekers, Diaz, Leao

Giroud


Tips: 2-0


Forza Milan!

91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page