top of page

Før kamp: Arsenal-Milan


Milan har en vanskelig oppgave foran seg før returen i London.

Hvor: Emirates, London

Når: Torsdag 15. mars 2018 kl. 21.05 norsk tid

TV: MAX

Bedring hos vertene 

Arsenal kom til det første oppgjøret i forferdelig form og Arsene Wenger hadde kun ledet troppene til 4 seire på de siste 15 kampene, men de vant forholdsvis enkelt i Milano og har 2-0 å gå på før hjemmekampen.

I helgen fortsatte laget fremgangen og feide Watford av banen med 3-0. Arsenal spilte god fotball og underholdt de få som hadde tatt turen til Emirates, og selvtilliten bør være vesentlig bedre enn den var for en uke siden.

Forrige torsdag måtte Arsenal klare seg uten begge sine faste sidebacker og sine to beste angripere, men dominerte likevel kampen mot Milan. I morgen må Arsene Wenger fortsatt unnvære Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette, men Wenger meldte at sistnevnte er den eneste skadde spilleren i troppen. Da regnet nok ikke franskmannen med langtidsskadde Cazorla og det er noe usikkerhet rundt Bellerin og Monreal. De to spanjolene mistet det første møtet og var heller ikke med mot Watford sist.

Vanskelig utgangspunkt

Milan slet lenge i helgens kamp borte mot Genoa, men en overtidsscoring fra innbytter Andre Silva sørget for at tre meget viktige poeng ble med hjem til Milano. Dermed fortsetter den gode trenden i Serie A og en plass i Champions League er innenfor rekkevidde, men et avansement i Europa League ser langt verre ut etter 0-2 hjemme.

Lagets historikk på engelsk jord forsterker definitivt den påstanden. Kun 1 av de siste 16 kampene som er spilt borte mot engelske lag i europacupene er vunnet. Hele 9 ganger har det endt med tap og laget er uten scoringer på sine tre siste bortekamper i England. Forrige seier kom tilbake i 2005 da de slo Manchester United på Old Trafford og siden tok seg helt til finalen i Champions League.

Gennaro Gattuso har endel fravær og spesielt i bakre rekker ser det noe tynt ut for Milan. Både Calabria, Abate, Conti, Antonelli og Gomez er ute av troppen, det samme gjelder Mauri.

 Siste fem møter mellom lagene

08.03.18 Milan-Arsenal 0-2 06.03.12 Arsenal-Milan 3-0 15.02.13 Milan-Arsenal 4-0 04.03.08 Milan-Arsenal 0-2 20.02.08 Arsenal-Milan 0-0

Forventede lagoppstillinger:

Arsenal (4-4-3):

Ospina; Chambers, Mustafi, Koscielny, Kolasinac; Ramsey, Xhaka, Wilshere; Ozil, Welbeck, Mkhitaryan

Milan (4-3-3) :

G.Donnarumma; Borini, Bonucci, Romagnol, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura,; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Odds fra Betsson:

H: 2.07 U: 3.65 B: 3.60

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page