top of page

Før kamp: AEK-Milan


Milan drar til Hellas for å sikre gruppeseieren.

Hvor: OAKA Spiro Luis

Når: Torsdag 02. November kl. 19.00 norsk tid

TV: Eurosport player

Vendt en dårlig trend

AEK åpnet sesongen på en god måte, og bortsett fra et dobbeltap mot CSKA Moskva i Champions League-kvalifiseringen tapte ikke grekerne før 1. oktober. Etter tapet mot Asteras havnet de dog i en svak periode og gikk fem kamper uten seier (0-3-2). For en uke siden hamret de Larisas sønder og sammen (7-0), før de i helgen slo Panionios og tok over tredjeplassen i gresk toppserie.

I Europa League står AEK med en seier og to uavgjorte, og innehar andreplassen to poeng bak Milan. Grekerne har nok klare ambisjoner om å ta seg videre fra gruppen og tok et sterkt poeng på San Siro (0-0), men kan bli forbigått av Austria Wien dersom de slår Rijeka og AEK ikke vinner mot Milan på eget gress.

Bedre i Europa

Selv om Milan er akterutseilte i kampen om en plass i neste års Champions League er de i god rute til å ta seg videre til sluttspillet i Europa League. Etter halvspilt gruppe står Milan med 7 poeng av 9 mulige, og det eneste poengtapet kom hjemme mot AEK for to uker siden.

Milan vil med seier ta et langt steg mot avansement, men grekerne viste at de ikke skal tas lett på i forrige oppgjør. En kombinasjon av sterk organisering og Milans manglende evne til å spille ut en defensiv motstander gjorde at oppgjøret endte 0-0.

For Vincenzo Montella er det ikke noe nytt å melde på skadefronten, men manageren kommer nok til å gjøre flere endringer i startelleveren. Det som er helt sikkert er at Lucas Biglia, Davide Calabria, Andrea Conti og Giacomo Bonaventura går glipp av oppgjøret grunnet skade. Luca Antonelli, Gabriel Paletta & Gustavo Gomez er utelatt av sportslige hensyn.

Vincenzo Montella:

«Det er for tidlig å si om det er mulig å kvalifisere seg til Champions League gjennom denne turneringen. Vi er her for å befeste vår posisjon på toppen av gruppen.»

«Vi ønsker å dra med oss gode resultater fra Europa inn i den hjemlige serien. Vår administrerende direktør ber oss om å levere resultater og jeg er sikker på at de vil komme.»

«Jeg er rolig i forhold til min egen fremtid. Ledelsen støtter meg. Det er klart klubben ønsker resultater, men det er også mitt mål.»

«Vi møter en motstander med stor fart og kampen blir utfordrende. Vi har bedre individuelle ferdigheter og må utnytte det.»

Forventede lagoppstillinger:

AEK Athen (4-3-3):

Anestis; Bakakis, Vranjes, Cosic, Galo; Ajdarevic, Mantalos, Johansson; Hristodoulopoulos, Araujo, Livaja

Milan (3-4-1-2):

Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Borini, Locatelli, Montolivo, Rodriguez;Calhanoglu; Cutrone, Silva

Odds fra norsk tipping:

H: 2.90 U: 3.00 B: 2.20

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page