top of page

Får Cutrone sjansen?


Patrick Cutrone presenterte seg for fotballverdenen i gårsdagens kamp. 

For de som har fulgt klubben tett vet at Patrick Cutrone har scoret godt med mål for aldersbestemte lag i Milan, men i går var på mange måter ett gjennombrudd for 98-modellen. Han fikk sjansen på topp og svarte med en energisk spillestil og to flotte scoringer mot storklubben Bayern.

Etter kampen uttalte Cutrone, som kom til Milan allerede som 8-åring, at han ønsker å bli værende i Milan den kommende sesongen fremfor å bli sendt på lån.

«Jeg håper jeg kan bli værende i Milan,» sa Cutrone i mixed zone etter kampen.

Nå kan det være 19-åringen får ønsket sitt oppfylt. Vincenzo Montella skal nemlig ha blitt overbevist om at Cutrone har noe å fare med i den kommende sesongen, en overbevisning som ble enda sterkere etter to flotte mål mot de tyske mesterne fra Bayern. Den første scoringen kom etter at ett strøkent frispark ble svingt inn av Riccardo Rodriguez. Cutrone var dog umarkert, men både timingen og headingen tilbake i langhjørnet var det høy klasse over. Mål nummer to var en «tap in» etter et flott angrep, og det var enkelt å trekke assosiasjoner til noe en viss Filippo Inzaghi drev med på San Siro gjennom elleve sesonger.

Til tross for at klubben ønsker å forsterke med minst en angriper til før seriestart melder Gazzetta dello Sport at juniorspilleren vil være en del av A-stallen kommende sesong, fremfor å bli lånt ut slik Milan har for  vane å gjøre med sine unge talenter.

Før fjorårssesongen ble Patrick Cutrone hentet opp til Primavera-laget, og talentet svarte med å nette 19 ganger på 22 seriekamper.Midtveis i sesongen ble Cutrone hentet opp til seniortroppen for å erstatte Luiz Adriano. Han fortsatte å spille kamper for juniorlaget, men Vincenzo Montella hadde med seg Cutrone på benken flere kamper. Han fikk sin debut for A-laget da han fikk fem minutter på tampen i seieren mot Bologna (3-0) i nest siste serierunde.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page