top of page

En saga nærmer seg slutten


Milan kan ha kinesiske eiere i løpet av tre uker. 

Det hevder La Gazzetta dello Sport, som skriver at € 320 millioner er klare til å flyttes ut av Kina til Italia. Kinesiske myndigheters uvilje til å flytte penger ut av landet var hovedårsaken til at ikke handelen ble gjort i desember som planlagt. Nå har Sino-Europe Sports fått de nødvendige tillatelsene og det er dermed ikke lenger noe som står i veien for å fullføre oppkjøpet.

Fininvest fikk utbetalt et nytt depositum på € 100 millioner i desember, og dokumenter som bekrefter at denne summen nå er  betalt tilbake til kineserne er nylig lekket i pressen. Dette skal være et klart tegn på at handelen vil gjennomføres som planlagt.

I tillegg til den nevnte summen på € 320 millioner har kineserne skrevet under på å investere ytterligere € 100 millioner i klubbens infrastruktur og € 100 millioner på nye spillere før neste sesong.

Alt ligger dermed til rette for at Silvio Berlusconi selger 99.9% av klubben han har eid siden 1986. Han løftet Milan fra ruiner og sørget for at klubben ble en av de største i Italia så vel som i Europa, og har blant annet vært på på å vinne fem Champions League-pokaler. De siste årene har dessverre Milan kommet i bakleksa i forhold til sine konkurrenter og det er mange som mener at det er på tide med en endring, ikke bare med frisk kapital med også med nye øyne.

Den gyldne datoen er 3. mars 2017 og vi venter i spenning på om Milan, som så mange andre, får kinesiske eiere eller om sagaen fortsetter videre.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page