top of page

En avtale med Kalinic nærmer seg


Nikola Kalinic er et steg nærmere en overgang til Milan. 

Det melder Sky Sports Italia, som hevder at klubbene er få steg unna å bli enige om en pris på rundt € 25 millioner.

Angriperen har lenge vært Vincenzo Montella sitt førstevalg når han har pekt på en ny midtspiss, men Viola sin prislapp på € 30 millioner har enn så lenge vært for stiv for Fassone & Mirabelli. De to direktørene har samtidig virket mer lysten på en større fisk av typen Belotti, Morata eller Aubameyang, men nå kan Milan likevel lande på den kroatiske landslagsspissen.

Genoas angrepstalent Giovanni Simeone er nemlig på vei til Fiorentina i en avtale verdt € 17 millioner, noe som kan gjøre Viola-ledelsen mer tilbøyelige til å fire på kravene på Kalinic og la 29-åringen få viljen sin.

Sky tror partene kan komme til enighet om en overgangssum på € 20 millioner pluss € 5 millioner i potensielle bonuser, mens Sportitalia mener at Fiorentina fortsatt vil kreve en totalramme på € 30 millioner. Et annet alternativ er i følge avisen å inkludere Luca Antonelli i avtalen, men dette er ikke noe mer enn en påstand fra deres side.

Everton, som i går vant sin åpningskamp i Premier League, er også interessert i Kalinic. Det er heller tvilsomt at han drar dit ettersom kroaten har uttrykt sitt store ønske om å spille for Milan. I tillegg var han alt annet enn en suksess da han forsøkte seg i det engelske toppdivisjonen for Blackburn i perioden 2009-11. På to sesonger scoret han 7 ganger på 44 opptredener i Premier League.

Massimiliano Mirabelli og Milan har hatt en «pause» fra forhandlingene etter en aktiv sommer, men sportsdirektøren har tidligere uttalt at klubben skal opp på hesten fra og med tirsdag.  Det er ventet at minst to spillere, en spiss, en midtbanespiller og eventuelt en kantspiller, vil slutte seg til troppen før vi går over til september.

3 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page