Empolis Sarri favoritt til å ta over for Inzaghi.GALLIFRECC3_big-2

Skal vi tro italiensk presse er det Empolis 56 år gamle trener Maurizio Sarri som for tiden er i førersetet til å ta over for Inzaghi kommende sesong.

De siste månedene har det vært ryktet opp og i mente hva gjelder Inzaghis erstatter. Tatt i betraktning Milans tilnærming til spillet, fansens missnøye og det som rapporteres å være en lite imponert Silvio Berlusconi har man allerede begynt å lete frem potensielle erstattere til Inzaghi.

Spennende navn som Conte, Klopp, Montella og Spalletti har alle blitt nevnt som mulige arvtagere til Inzaghis Milan. Sky’s Peppe di Stefano kan rapportere om at ingen av de nevnte vil få et tilbud fra Milan, som angivelig skal ha bestemt seg for å gjøre et forsøk på å lokke Sarri til motebyen. Det er ventet at Galliani skal ha et møte med Empolis president Fabrizio Corsi i løpet av de neste dagene for å diskutere en potensiell overgang.

«Jeg kan ikke se for meg et Empoli uten han.»  uttalte Corsi da han ble spurt av TMW om ryktene som har linket Sarri til Milan. «Det kan godt hende han har ambisjoner om å trene en viktigere klubb, men jeg kan forsikre om at det han har i Empoli vil han ikke finne andre steder. Prestisjen til en toppklubb kan muligens lokke han, men en treners suksess kommer også ann på hvor forberedt spillerne og klubben er på å følge hans visjon.»

«Hvis Milan er interesserte i og la Sarri overta trenerrollen, vil vi helt klart ikke stå i veien.»  uttalte Empolis sportsdirektør Marcello Carli til calciomercato.com tidligere i dag. «Når du elsker en liten fugl og den ønsker å fly, klipper du ikke dens vinger.

Calciomercato melder videre at Sarri passer beskrivelsen til rollen som leder for et nytt, italiensk og yngre Milan, der man visstnok ønsker å forsterke stallen med Baselli, Bertolacci, Valdifiori og Soriano. Sarri er naturligvis et vesentlig billigere alternativ enn de tidligere nevnte, noe som muligens kan spille en rolle.

Det er viktig å tilføye at både Calciomercato og Peppe Di Stefano er sikre på at dette er Milans planer for øyeblikket, men at ting fort kan se annerledes ut hvis klubben har fått pengeinnsprøytninger fra utenlandske investorer før sommeren.

Hva tenker du om Sarri som Milans nye trener?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle