top of page

Elliotts treårsplan


Elliott Management vil styre Milan i tre år.

I følge Sky Sport vil det amerikanske hedgefonet beholde kontrollen i flere år fremfor å videreselge klubben med en gang. Riccardo Silva, en av eierne til Miami FC, kan sikre seg en eierandel på 2% i løpet av kort tid. Han er anerkjent for sitt bidrag til sportens utvikling i USA og har tette bånd til Milan-legenden Paolo Maldini. I løpet av denne perioden vil Elliott få klubben opp på fote slik at verdien ved et salg vil være vesentlig høyere enn hva som kan forventes i dag.

Både Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli har en fremtid i klubben på kort sikt, men vil sakte men sikkert fases ut og erstattes av nye direktører. Tidligere spiller og manager i klubben, brasilianske Leonardo, ligger i følge nyhetsbyrået best an til å erstatte Mirabelli som sportsdirektør. Arsenal-direktør Ivan Gazidis skal være Elliott sitt førstevalg til Fassone sin rolle som administrerende direktør, men grunnet hans høye lønn i London-klubben kan det bli vanskelig å lokke ham til Milano.

La Repubblica skriver at Frank Tuil vil være fondets representant i Milans nye styre som vil settes sammen i løpet av den kommende helgen. Det er ventet at den nye Presidenten vil bli italienske Paolo Scaroni, som tidligere har vært administrende direktør i energiselskapet Eni.

Sport Mediaset melder at Antonio Conte, som nylig ble sparket i Chelsea, vurderes som et alternativ til  Gennaro Gattuso, men de fleste italienske mediene er samstemte om at Rino får fortsette i jobben under nye eiere. Dersom Conte likevel får jobben kan det bane vei for Alvaro Morata til Milan. Det var nemlig Conte som ba Juventus om å hente spanjolen før han selv sluttet i jobben, og for et år siden hentet han angriperen til Chelsea som har hatt vekslende suksess i Premier League. Prislappen skal være på rundt € 50 millioner.

Det nye eierskapet får også følge for fremtiden til Manuel Locatelli. Han var tidligere linket sterkt til Sassuolo og klubbene var angivelig kommet langt i forhandlingene om en permanent overgang med en verdi på rundt € 12 millioner, men i følge Corriere della sera vurderer Elliott at verdien på 20-åringen vil øke såpass i fremtiden at ikke det er hensiktsmessig å selge juvelen før han har maksimert sin markedsverdi.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page