top of page

Elliott åpner for Maldini


Dersom kontrollen over Milan havner i hendene på Elliot Management kan Paolo Maldini returnere til klubben.

Det er knyttet stor usikkerhet rundt eierskapet i Milan. Rai 3 har kikket på overtakelsen til Yonghong Li, og hevder det er bånd mellom han og den tidligere Presidenten Silvio Berlusconi. Rapporten skal ha avdekket at selskapet Blue Sky vare involvert i finansieringen. Dette selskapet er ledet av  Gianluca D’Avanzo og Salvatore Cerchione, som begge skal ha sterke bånd til den avgåtte Presidenten. Dette har Pier Silvio Berlusconi, sønn av Silvio, avfeid som latterlige rykter.

I følge rapporter fra Gazzetta dello Sport jobber Yonghong Li hardt for å skaffe seg medeiere. Calciomercato.it hevder at Li har tilbudt flere aktører å kjøpe seg inn i klubben for € 50 millioner med mulighet for å kjøpe større aksjeposter i fremtiden. Dette vil gi klubben mulighet til å øke kapitalen med €60 millioner.

I følge Corriere dello Sport har Elliott begynt å legge planer for Milans fremtid. Han vil nemlig overta kontrollen dersom Li ikke betaler tilbake lånet på drøyt €300 millioner (pluss renter) innen oktober.

Avisen hevder at det amerikanske hedgefondet ønsker å ha legenden Paolo Maldini med på lasset. I tillegg vil de ha Giuseppe Marotta, som er øverste sportslig leder i Juventus, som ny administrerende direktør. Med seg skal han få Umberto Gandini, som tidligere var ansatt av Silvio Berlusconi. Han er nå direktør i Roma.

As for the role of CEO, Elliott would have approached Juventus general manager Marotta and Roma’s Gandini, who worked under Silvio Berlusconi at San Siro.

I følge calciomercato er disse planene avhengige av at Milan beholder plassen i Europa League. En utestengelse vil i følge nettstedet kunne føre til store endringer i klubbens verdi.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page