El Shaarawy ute i minimum en måned

Stephan El Shaarawy har fått mye av det siste året ødelagt av skader, og nå er 22-åringen satt på sidelinjen nok en gang.

Det var i det 95. minuttet i kampen mot Lazio at kantspilleren fikk seg en smell, og etter nærmere undersøkelser viser det seg at El Shaarawy ikke er tilgjengelig for spill igjen før om minimum en måned. Han må gå med gips i de tre kommende ukene, og antagelig vil opptreningstiden føre til at han ikke blir å se på banen før det nærmer seg april. «Den lille faraoen» har uttalt at det var fryktelig å bli skadet på ny, men at han er glad for at det ikke er like alvorlig som sist. Han vil bruke skadeperioden på å jobbe med det fysiske, noe han håper vil bidra til å gjøre ham til en bedre spiller.

Unggutten har også uttalt seg om situasjonen i klubben, og deler supporternes misnøye med prestasjonene den siste tiden. Han er dog sterk i troen på at laget er godt nok til å klatre på tabellen, og mener klubben gjorde mange gode signeringer i januarvinduet. El Shaarawy uttrykker også sin støtte til Inzaghi og sier at hele laget står bak treneren. Vi håper El Shaarawy er tilbake så raskt som mulig, og at skaden ikke vil hemme ham i like lang tid som den forrige har gjort.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle