El Shaarawy: «Arsenal? Målet er å komme tilbake fra skade og gjøre det bra for Milan.»Shaarawy

Stephan El Shaarawy har uttalt at han er på bedringens vei og ønsker mer enn noe annet at Milan skal avslutte sesongen på en verdig måte. Han er fornøyd med den påståtte interessen fra Arsenal, men fokuset er rettet mot å komme tilbake fra skade og spille for Milan.

El Shaarawy har sett mesteparten av kampene de to siste sesongene fra sidelinjenen grunnet ulike skader. Det er forventet at han er tilbake fra skade før sesongen er over, og vil dermed få muligheten til å hjelpe Milan med å nå Europa League, som for øyeblikket er 7 poeng unna.

«Rehabliteringen? Jeg er på bedringens vei. Gipsen vil bli fjernet på torsdag hvis alt ser ok ut på neste legesjekk.»

«Sesongen hittil? Det har vært en tung sesong. Vi startet bra, men har gjort det vanskelig for oss selv. Det er 12 kamper igjen av sesongen, vi må prøve å redde sesongen ved å spille disse på en ærverdig måte. Alle er ansvarlige og ingen er perfekte, det er ikke bare treneren sin feil at vi befinner oss i en vanskelig situasjon, spillerne må også ta sin del av skylden. Vi har muligheten og vi må tilføre noe ekstra. Vi har noen fantastiske spillere og ordentlig menn i stallen. I tider som dette er det viktig nære og forente. Det er slik vi kan komme ut av den onde sirkelen.

«Europa? Vi kan ikke se så langt frem i tid. Vi har 12 kamper igjen og vi må spille de som om hver enkelt skulle vært en finale. Det er 36 poeng å kjempe for, vi må ta så mange som mulig.»

«Inzaghi? Som trener og person gir han alltid 100%. Han vil det beste for seg selv, for spillergruppa og for Milan. Vi må snu trenden mot Fiorentina, det er essensielt for både Inzaghi og Milan at vi vinner den kampen.»

«Interessen fra Arsenal? Målet mitt er å komme tilbake fra skade så fort som mulig. Selvfølgelig er jeg fornøyd med interessen fra Arsenal, men målet er å spille for Milan.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle