top of page

Donnarumma i hardt vær


Keeperen får passet påskrevet av eksamenssjefen etter at han droppet eksamen for å feriere med kjæresten. 

Gianluigi Donnarumma hadde fått utsatt en eksamen på sine økonomistudier på grunn av U21-EM tidligere i sommer. Istedenfor å dra hjem for å ta eksamen dro 18-åringen rett til feriebyen Ibiza sammen med kjæresten sin. Det falt ikke i god jord hos lederen på eksamenskontoret.

«Denne oppførelsen viser en mangel på respekt for skolen, vårt kontor og de andre elevene på studiet,» fortalte Professor Elda Frojo overfor ANSA.

«Mr. Donnarumma spurte om ekstra tid for å fullføre sine studier. Utdanningsministeren støtter opp om unge idrettsutøvere som også ønsker å ta en utdanning.»

«I dette tilfellet ble det besluttet at deltakelsen i mesterskapet var en god nok grunn til å få utsatt eksamen.»

Det viste seg at 18-åringen ikke hadde fullt fokus på studiene etter mesterskapet i Polen.

«I ettertid viser det seg at Donnarumma foretrakk å dra til Ibiza med kjæresten sin. Når det er sagt vil jeg legge til at 57 studenter tok eksamen, noen av dem med alvorlige familieproblemer.»

«Til tross for disse utfordringene valgte studentene å møte opp for å gjøre sin plikt. Kanskje består de, kanskje de stryker. Uavhengig av resultat har de i det minste fullført.»

«Ingen tvang Donnarumma til å ta eksamenen i denne perioden, men han trodde tydeligvis at han kunne håndtere det. Ville han ha husket det da han satte seg på flyet til Ibiza, at han hadde sin første skriftlige eksamen dagen etter?»

Denne situasjonen føyer seg inn i rekken over kontroverser rundt den unge målvakten i sommer. Midt inne i en vanskelig overgangssak leverte han et svakt sluttspill for Italia, og slapp inn flere enkle mål.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page