top of page

Donnarumma ønsker å bli


Gianluigi Donnarumma har bestemt seg for å bli værende i Milan. 

Det skriver Corriere dello Sport i sin søndagsavis. Kontrakten til den unge målvakten går ut neste sommer og det har vært skrevet at Milan ikke ønsker å la han forsvinne gratis etter den kommende sesongen.

Hans agent Mino Raiola har flere ganger uttalt at det ikke er sikkert at Donnarumma blir værende i Milan og at flere andre klubber kan være et interessant alternativ, men det ser ut til at spilleren selv har bestemt at han ønsker å bli værende i sin barndomsklubb. Kontrakten han har blitt tilbudt skal være verdt € 4 millioner per sesong.

Manchester City og Real Madrid er blant navnene som har blitt nevnt hyppigst som mulige arbeidsgivere for keeperen, men engelskmennene har hentet Ederson fra Benfica mens de kongelige fra Madrid skal ha bestemt at de vil fortsette med Keylor Navas mellom stengene om de ikke får napp hos David De Gea. Dermed skal PSG være det eneste laget igjen på banen, men deres forrige tilbud på € 40 millioner ble avslått.

Selv om Gianluigi Donnarumma selv ønsker å bli værende, må floken med hans agent løses. Mino Raiola er kjent for å være en knallhard forhandler og hans klienter (og han selv) kommer ofte godt økonomisk ut av det. Han ønsker at keeperen får en utkjøpsklausul på €100 millioner i kontrakten, en klausul som reduseres betraktelig om ikke Milan kvalifiserer seg for Champions League.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page