top of page

Dommen er nær


Om få timer foreligger dommen fra CAS.

Tidligere i sommer ble Milan utestengt fra UEFA sine turneringer i en sesong på grunn av brudd på FFP-reglementet. Klubben anket dommen momentant, og i går la økonomisjef Valentina Montanari, Franck Tuil fra Elliott Management og administrerende direktør Marco Fassone frem sine argumenter for domstolen. Det er ventet at en avgjørelse vil bli fattet rundt lunsjtider i dag,

«Dagen har vært veldig intens. Vi har vært her siden i morges og det har vært nok tid til at alle parter har blitt hørt,» fortalte Fassone til Sky Sport etter høringen.

«Den følelsen jeg sitter igjen med er at de hørte godt på hva vi la frem. Vi gikk virkelig i detaljene, så panelet har alle elementer de trenger for å ta sin beslutning. Vi forsøkte å sette sammen alt, og tilstedeværelsen av Franck Tuil var definitivt til hjelp. Det viser at de mener alvor.» 

Dersom dommen blir opprettholdt vil Milan tape rundt € 20 millioner for manglende deltakelse i Europa League. I tillegg er det ventet at det både vil bli utfordrende å holde på de nåværende stjernene, samt å forsterke laget med nye spillere. Om klubben likevel får delta i UEFA sine turneringer vil laget gå rett inn i gruppespillet av Europa League etter at Milan endte på sjetteplass i Serie A forrige sesong.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page