top of page

Diego Lopez på vei bort


Diego Lopez nærmer seg en overgang til engelske Premier League.

Flere engelske og italienske medier melder i dag at Diego Lopez er så godt som klar for engelske Chelsea, som nylig ansatte Italias landslagssjef Antonio Conte som ny manager.

Partene skal allerede være enige om overgangen, og Diego Lopez skal ha takket ja til en treårsavtale med London-klubben. 34-åringen er tiltenkt rollen som andrekeeper bak belgiske Thibaut Courtois. Det eneste som gjør at overgangen drøyer er at Asmir Begovic ikke har forlatt klubben enda. Det er ventet at bosnieren vil se seg om etter andre muligheter etter kun en sesong i Chelsea.

Den spanske burvokteren kom til Milan før sesongen 14/15 og var fast på laget i et drøyt år. I fjor høst mistet han plassen til unggutten Gianluigi Donnarumma som har imponert stort mellom stengene. Diego Lopez spilte totalt 36 seriekamper og 1 cupkamp for Milan i et opphold som nå ser ut til å være slutt.

Diego Lopez har i utgangspunktet to år igjen av sin kontrakt med klubben, og Milan skal være fornøyd med å spare €2.5 millioner i året på keeperens lønning. Det vil derfor ikke være noen spesielt høy overgangssum å betale for mannen med en kamp for det spanske landslaget.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page