top of page

Di Marzio: Milan i møte med Real Madrid om potensielle signeringerGianluca Di Marzo rapporterer at Milan skal i et møte med Real Madrid i nær fremtid, og at man vil forhandle om to potensielle signeringer fra den spanske storklubben.

Ifølge den italienske overgangseksperten Gianluca Di Marzio skal Milans sportslige ledelse i møte med Real Madrid i løpet av de neste dagene. Møtet avholdes for å videreføre den gode relasjonen mellom klubbene, men skal man tro Di Marzio vil det også bli forhandlinger om en aktuell overgang vedrørende to spillere. Dani Ceballos har vært på Milans radar tidligere, og etter en sesong uten veldig mye tillit skal spanjolen igjen være aktuell for en overgang. Real Madrid har kjøpt spillere for omlag 300 millioner euro allerede denne sommeren, og må dermed selge noen spillere. Ceballos skal være blant dem Zinedine Zidane er villig til å gi slipp på, og midtbanespilleren som for øyeblikket er opptatt med spill i U21-EM. Milan skal være svært interessert i å hente spilleren som ble kåret til U21-EMs beste spiller for to år siden, så gjenstår det å se om 22-åringen er interessert i en overgang.

Det andre navnet som angivelig vil diskuteres er Marcos Llorente. Den 24 år gamle midtbanespilleren fikk svært begrenset med tillit forrige sesong og skal ønske seg bort, og Milan skal se på ham som en potensiell løsning for å fylle tomrommet Tiemoue Bakayoko etterlater seg.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page