top of page

Deulofeu: «Klar for å spille spiss»


Vincenzo Montella vurderer nye grep for å score flere mål og hovedpersonen selv er ikke fremmed for tanken.

Milan sliter fryktelig foran mål og har kun scoret seks ganger på de åtte siste seriekampene. To av målene er scoret av Carlos Bacca, mens angrepskollega Gianluca Lapadula ikke har funnet nettet siden 04. desember.

For å forbedre denne statistikken melder flere medier at Garard Deulofeu vil starte som en «falsk nier» mot Lazio på mandag, og spanjolen selv liker ideen.

«Det er et alternativ jeg liker. Jeg er rask og liker å være tett på forsvarerne, men ikke sammenlign med med Dries Mertens. Han er en annerledes spiller og Napoli har en annen spillestil.»

«Alle kan forbedre seg, selv de beste spillerne i verden har noe å gå på. Jeg er sikker på at jeg kan markere meg her. Jeg valgte Milan på grunn av størrelsen av klubben og muligheten for spilletid.»

Spanjolen var full av lovord om sin nye sjef.

«Montella er en manager med klare ideer, han stoler på meg og forteller meg hvordan jeg kan bevege meg for å skade motstanderen mest. Vi må jobbe hardt hver dag uten å snakke om Champions League eller Europa League. Det er ikke noe poeng i å tenke på de tingene enda.»

Deulofeu tok trøye nummer 7 i Milan, en drakt som tidligere er båret av storheter som Shevchenko.

«Jeg vet at det er et viktig nummer for klubben og jeg vil gjøre mitt beste for dette laget. Jeg føler ikke press eller distraheringer fra slike sammenligninger. Jeg vil ikke være noen andre, jeg vil bare spille slik som manageren ber meg om.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page