top of page

Deulofeu kan bli værende


Gines Carvajal er ikke avvisende til tanken om at Gerard Deulofeu blir værende i Milan etter sesongslutt.

22-åringen kom på lån fra Everton i slutten av januar og noterte seg for sin første scoring i helgen. Så langt har Deulofeu startet fire kamper og kommet inn fra benken i en, og har produsert en målgivende pasning i tillegg til scoringen mot Fiorentina.

Hans agent Gines Carvajal poengterer overfor Calciomercato.com at spanjolen er en klassespiller.

«Jeg har aldri vært i tvil om Gerards kvaliteter og han er en strålende spiller, men jeg forventet ikke at starten i Milan skulle være så god,» sa hans agent Gines Carvajal til Calciomercato.com

«Overgangen tok lang tid, men innsatsen til Maiorino, Berlusconi og Galliani var avgjørende. Vi er lykkelige med at dette ble resultatet.»

«Det er aldri lett å starte så positivt i en ny klubb, men vi visste at Montella virkelig ønsket Gerard og dette var det riktige valget. Gerard følte tillit fra dag en og det er fundamentalt for å lykkes.»

Avtalen er kun et lån ut sesongen, uten opsjon for kjøp. Årsaken til dette er at hans tidligere arbeidsgiver Barcelona fortsatt har en tilbakekjøpsrett på spilleren.

«Jeg er ikke sikker på at det kommer til å skje, Barcelona har andre ting å tenke på. De må komme seg tilbake på beina i La Liga og snu et 4-0 tap mot PSG i Champions League.»

«Det er ingen fra Barcelona som har kontaktet oss, men hans fremtid avhenger selvfølgelig av hva de ønsker siden de har denne opsjonen.»

«Jeg tror Gerard er veldig lykkelig med å være i Milan og jeg vil ikke utelukke at han kommer til å be oss om å få i stand en permanent avtale til sommeren.»

«Vi snakker mye sammen og han virker å være fornøyd og nesten litt overrasket over hvor godt han har funnet seg til rette i klubben. Laget ønsket ham velkommen, han liker Milano, infrastrukturen i klubben og fansen.»

Deulofeu har dog tette bånd til Barcelona.

«Hans partner  ble værende i Spania siden hun er gravid og ikke er i stand til å reise for øyeblikket. Deres datter vil bli født i Barcelona.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page