top of page

Depay ønsket på MilanelloMilan er i følge Tuttosport interesserte i å hente tidligere Manchester United-spiller Memphis Depay.

Det er ingen hemmelighet at Milan er ute etter en ny ving. Marco Reus har tidligere vært nevnt som en mulighet, men mange vil nok si at det er urealistisk nå som tyskeren har skrevet under en ny kontrakt med Dortmund. En mann som kan være aktuell er Memphis Depay.

Depay ble ingen hit på Old Trafford da han ble hentet fra PSV i 2015, men han har blomstret i sin nye klubb, Lyon. I Frankrike har han vist sine dribleferdigheter og fart, som har gjort at Mirabelli og Fassone har sperret opp øynene for nederlenderen. På 59 kamper for det franske storlaget står han med 17 mål og 18 målgivende.

Tuttosport mener at en sum på rundt 30 millioner euro vil være nok til å sikre seg 24-åringens tjenester. For å fremskaffe de midlene er det mulig at Milan må selge spillere. Den heteste i så henseende er Donnarumma, som er ønsket av flere klubber. Et annet alternativ er Kalinic, som ryktes å være på vei til kinesisk fotball.

34 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page