top of page

Den enes død, den andres brød


Det ryktes at M´baye Niang kan være ute i to måneder etter bilulykken i helgen, noe som kan bety en ny mulighet for Mario Balotelli.

Skadeomfanget er ikke kjent enda, men flere kilder hevder at franskmannen kan gå glipp av resten av sesongen etter å ha slått ankelen og skulderen i helgens bilulykke.

Det er dårlig nytt for Milan, som endelig hadde fått på plass et spisspar som så ut til å passe godt sammen. Til tross for at M`baye Niang har vært på en litt nedadgående kurve i de siste kampene har han startet på topp sammen med Carlos Bacca, og det i en periode hvor Milan ikke har tapt fotballkamper.

Sinisa Mihajlovic har tidligere rettet kritikk mot Mario Balotelli grunnet hans lave arbeidsinnsats, men alt tilsier at italieneren starter på topp sammen med Jeremy Menez i kveldens kamp mot Alessandria.

Det er heller ikke utenkelig at den av de to som leverer den beste søknaden i kveld også starter helgens seriekamp mot Sassoulo, forutsatt at Niang ikke blir klar.

Niangs skade kan med andre ord bety at Supermario kan få en rekke med kamper for å bevise sin verdi for laget, og om han finner tilbake til sitt gamle jeg er det ikke utenkelig at Silvio Berlusconi hoster opp de €7 millionene Liverpool krever for at overgangen skal bli gjort permanent til sommeren.

Så vil tiden vise om han tar vare på denne muligheten eller om urokråka kaster den bort som så mange ganger før.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page