Deleierskap Milan

Som en følge av at deleierskap skal avskaffes, må Milan nå løse saker med spillere som er deleid. Man kan holde et deleierskap i ett år til, men det er ikke lov å inngå nye avtaler og derfor vil de fleste sakene håndteres denne sommeren. Milan har frist til i morgen klokken 19.00 for å løse sine avtaler, og denne saken tar for seg de deleierskap som allerede er avklart. Dersom man ikke finner noen løsning vil det være blindauksjoner som avgjør hvem som eier spillerne, og denne starter klokken 20.30 i morgen.

Den mest profilerte spilleren som har vært deleid av Milan er Andrea Poli, og han er nå fullstendig eid av Milan. Prislappen på den siste halvdelen ble 2,5 millioner euro, pluss den andre halvdelen av Bartosz Salamon som nå er eid av Sampdoria. En annen profil er Alberto Paloschi, som mange ønsket tilbake til Milan. Det blir det ingenting av, da Chievo nå har kjøpt Milans halvdel for en sum som er anslått til å være 3,5 millioner euro. Videre har man bestemt seg for å fornye deleierskapet til Saponara, men her har det foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse.

Også Comi og Verdi, begge i Torino, samt Albertazzi i Verona, har fått sine deleierskap fornyet med et år, og disse må dermed løses kommende sommer. Den andre spilleren som nå er fullstendig eid av Milan er Primavera-målvakten Stefano Gori, etter at Milan kjøpte Brescias halvdel for 0,6 millioner euro. En rekke spillere er også bekreftet klare for  andre klubber da Milan har valgt å selge sine halvdeler, men her kjenner jeg ikke til summene. Disse salgene innebefatter Mattia Valoti til Albinoleffe, Perruchini til Lecce, Lora til Cittadella, Bertoini til Capri og Piscitelli til Benevento.

Det er fortsatt noen deleierskap som ikke er avklart, men jeg sitter for øyeblikket ikke på noen oversikt over hvem dette gjelder. Det er noe uklart om det er 15 eller 17 spillere som var deleid foregående sesong, men de overnevnte 14 deleierskapene er nå avklart, forutsatt at Saponara blir i Parma et år til.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle