top of page

De Sciglio: Kan ikke gamble på cupfinalen


Mattia De Sciglio innrømmer at klubben ikke kan satse på å slå Juventus i cupfinalen for å kvalifisere seg til Europa League.

Milan har to muligheter for å kvalifisere seg for Europa League neste sesong. Den ene muligheten er å ta tilbake sjetteplassen fra Sassuolo, den andre er å slå Juventus i finalen av Coppa Italia 21. mai.

Sinisa Mihajlovic lå på en «trygg» sjetteplass da han ble sparket og under Cristian Brocchi sin ledelse har Milan levert flere svake resultater og blitt forbigått av Sassuolo.

«Vi har et sterkt ønske om å bli nummer 6,» sa Mattia De Sciglio i et intervju med Milan Channel.

«Vi kan ikke risikere at vår skjebne i Europa neste sesong er avhengig av en seier mot Juventus. Vårt primære mål er å kvalifisere oss gjennom vår plassering i Serie A.»

«Vi må ta tilbake sjetteplassen og for å klare det må vi entre banen med en annen holdning. Vi har pratet mye om det, men vi har ikke lykkes med å faktisk gjøre det.»

«Vi må ofre mer fordi vi har ikke spilt i Europa de to siste sesongene. Det kan ikke skje i en klubb som Milan.»

Den italienske landslagsbacken tror de to siste seriekampene vil gi en god forberedelse til cupfinalen.

«Hver eneste kamp er viktig, men det vil gi oss stor motivasjon å møte Roma like før finalen. Det vil hjelpe oss å være 100% skjerpet inn mot oppgjøret mot Juventus.»

«Vi kommer til å stille forberedt om vi gjør jobben vår de kommende dagene og gjennom serieavslutningen. Vi kan ikke gjøre feil eller vende fokuset mot Coppa Italia for tidlig.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page