top of page

De Sciglio drømmer om kapteinsbindet


Mattia De Sciglio virker å ha slått fra seg tanken om en overgang til Juventus. 

Kontrakten til Mattia De Sciglio går ut om halvannet år og forsvareren har blitt linket til Juventus i hvert eneste overgangsvindu de siste årene, men 23-åringen skal være nær en kontraktsforlengelse med Milan.

«Jeg har alltid vært en Milanista og er veldig stolt over å ha representert klubben på samtlige aldersbestemte nivåer. Å bære denne drakten er en unik erfaring,» fortalte De Sciglio til Calciomercato.

«Jeg har snakket med Allegri, men ikke for noe annet enn gamle dagers skyld. Han tillot meg å vokse og jeg vil alltid være takknemlig for den tilliten har har hatt til meg.»

Backen ser frem mot lørdagens storoppgjør.

«Det blir en vakker kamp mellom Milan og Juventus til helgen, og vi vil være nærme dem om vi klarer å ta alle tre poengene.»

«Dette oppgjøret engasjerer mange og får frem forskjellige synspunkter og motivasjoner. Det blir en reprise av cupfinalen, samtidig som det blir viktig for resten av sesongen.»

Den lokale spilleren la ikke skjul på sin drøm om å bære kapteinsbindet for Milan.

«Alle ville elsket det. Kapteinsbindet er veldig viktig og flere store mestere har båret det.»

«Jeg ville elsket å hatt det selv, men Abate er en flott profesjonell spiller. Han kvesser tennene for Milan-drakta og vil alltid gi sitt beste ute på banen.»

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page