De Jong: «Min fremtid i klubben? Vi får se hva som skjer…»de jong

Nigel de Jong har uttalt at Milan må jobbe for å oppnå et høyere kvalitetsnivå på spillet, og kan verken bekrefte eller avkrefte om han spiller i Milan neste sesong.

Det er ventet store forandringer i Milan til sommeren, i tillegg til at Inzaghi ser ut til å være på vei ut, forventes det at flere av spillerne må være finne seg nye klubber. Ettersom kontrakten til De Jong går ut til sommeren og kontraktsforhandlingene står på stedet hvil, kan det se ut som at hjertet i midtbanen til Milan er en av de som kommer til å forsvinne.

De Jong var på Milans hovedkvarter, Casa Milan på onsdag for å møte fansen. Der uttalte han at planen for lørdagens kamp er klar, men kunne ikke si så mye om planene for fremtiden.

«Formen? Den er fin, jeg returnerte til vanlig trening denne uken sammen med resten av spillergruppa. Jeg er klar for lørdagens kamp» uttalte De Jong. «Cagliari? Jeg har ikke sett så mye av dem. Vi har respekt for dem, og for øyeblikket er alle kampene våre vanskelige, som vi har sett de i de fire siste. De tre poengene er ekstremt viktig, og det spiller ingen rolle hvordan vi får de. Vi har troen på at vi kan spille oss til en plass i Europa, selv om vi er inne i en tung periode.»

«Situasjonen Milan befinner seg i? Det er ikke bare vanskelig for spillerne, men også for klubben og fansen. Vi må begynne å ta poeng, fra og med lørdag. Ja, jeg er veldig skuffet. Jeg spiller alltid for å vinne, også denne sesongen. Det er sånn fotballen er, vanskelige tider og negativitet er også en del av det. Vi må opp noen hakk kvalitetsmessig, det er fortsatt 36 poeng igjen å spille for.»

«Den mulige endringen av trener? Vi (spillerne) fokuserer på det som skjer på banen. Disse tingene interesserer oss ikke. Inzaghi er treneren vår, og han må ta ansvar, det samme må spillerne. I hver eneste kamp er det noe som ikke sitter, og det er vanskelig å finne kontinuitet fordi det alltid er noen som må forlate kampen skadet.»

«Min siste kamp som Milan-spiller? Jeg har snakket med Galliani, det har også agenten min gjort. Vi får se hvordan det går. Manchester United neste sesong? Det er kun rykter journalistene har spredt. Jeg er fortsatt Milan-spiller, la oss se hva som skjer etter sesongen.»


Hvem anses som en verdig erstatter for midtbaneterriern?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle