top of page

De Jong: «Før jeg skriver under på en ny kontrakt vil jeg vite mer om hvilke planer Milan harNigel De Jongs kontrakt går ut 30. juni 2015 og nedelenderen avslørte nylig at han er usikker på hvor han spiller neste sesong. Han krever en fremtidsplan fra de røde og sorte før han skriver under på en ny kontrakt.

Etter den tragiske fjorårssesongen hvor klubblegenden og daværende trener Clarence Seedorf på pinlig vis ble sparket ut av klubben, var De Jong tidlig ute med å uttrykke sin misnøye. Han valgte alikevel å bli i klubben, og har vært like viktig for et akterutseilt Milan denne sesongen som den forrige. Ettersom kontrakten hans løper ut etter sesongslutt er de aller fleste Milan-supporterne bekymret for å miste en av de få spillerne som virkelig fortjener å bære Milandrakten.

Med tre måneder igjen av kontrakten begynner tiden å renne ut hva gjelder fornyelse. Rapportene fra tidligere kunne melde om uenighet i både kontraktlengde og lønn. De Jong ønsker angivelig samme lønn som nå(€3,5m) og en treårskontrakt, mens Milan er villige til å tilby €2,5m og to nye år på San Siro. De Jong pratet nylig med nu.nl (lokal presse) om situasjonen, og var klar på at det ikke bare er lønn og lengde på kontrakten som er en viktig faktor for hvor han spiller neste sesong.

«Planene for fremtiden? Jeg har enda ikke tatt en avgjørelse og er usikker på når det kommer til å skje, kanskje i slutten av april eller så sent som helt på tampen av sesongen. Før jeg skriver under på en ny kontrakt vil jeg vite mer om hvilke planer Milan har for å returnere til glansdagene fra fortiden.»

«Jeg leser aldri italienske aviser eller ser på italiensk TV. Folk skriver og sier hva de vil. Jeg vil kun fokusere på det som skjer på banen, og er opptatt av å avslutte sesongen på en god måte. Det er for tidlig å si hvor jeg spiller neste sesong. Om det er i Milan, Ajax eller et annet lag vet jeg ikke. Det er mange alternativer som bosmanspiller. Jeg vil bruke tid på å ta den beste avgjørelsen.»

«Krisen i Milan? Det er en kombinasjon av flere faktorer.»


Hva tenker du om De Jongs uttalelser? Håper du han spiller i Milan også neste sesong?

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page