top of page

Cutrone ser ut til å forlate MilanEn preget Patrick Cutrone forlot Milans treningsleir og ser ut til å være på vei til Wolverhampton.

Patrick Cutrone har spilt i Milan i hele sin fotballkarriere, hvor han kom inn i Milans akademi som åtteåring. Etter ti år i ungdomsavdelingen fikk han debuten for Milans A-lag i mai 2017. Siden den gang har han spilt 90 kamper for Milans A-lag, hvor han har scoret 29 mål og slått tolv målgivende pasninger.  Mange av disse kampene har vært som innbytter, og i perioder har Cutrone vært Milans fremste målscorer. Nå skal dog Milan ønske nye spillere inn og Marco Giampaolo skal ikke finne plass til Cutrone i sine planer. Det gjør at 21-åringen ser ut til å forlate klubben og han har dratt fra Milans treningsleir for å forhandle om en overgang til Wolverhampton.

Cutrone så svært preget ut når han landet på flyplassen i Milano, og den unge spissen har tidligere vært svært motvillig til å forlate klubben, men han ser nå ut til å måtte forlate klubben dersom han ønsker spilletid. Overgangseksperten Fabrizio Romano melder at en avtale skal være ferdigstilt og at Premier League-klubben vil betale 18 millioner euro pluss 4-6 millioner euro i potensielle bonuser. Det hevdes videre at Cutrone vil gjennomføre sin medisinske test i løpet av den kommende uken og at Cutrone vil signere en femårskontrakt verdt 2 millioner euro i året.

Vi ønsker Cutrone all mulig hell og lykke videre i hans karriere, og takker ham for innsatsen i Milan-trøya. Han er en spiller som alltid ofrer alt for laget og som virkelig satte klubben først. Vi håper å kunne si på gjensyn!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page